Η Παλλήνη «Χρυσή» στο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» στη Ν. Ερυθραία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η Παλλήνη «Χρυσή» στο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» στη Ν. Ερυθραία

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 | 2:24 π.μ.

Η ομάδα του Γιάννη Φάκα ήταν σίγουρα η καλύτερη ομάδα σε όλο το τουρνουά και δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση.

Ο τελικός ήταν αντάξιος των δύο ομάδων. Έγινε πάρα πολύ καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα και την Ερυθραία να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι στο τρίτο σετ με την έλευση του Κωστόπουλου (μπήκε στο τέλος του δεύτερου) που έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα του και την οδήγησε στην κατάκτηση του τρίτου σετ.

Στο πρώτο σετ ο Πανερυθραϊκός μπήκε αρκετά καλά με τρεις ωραίες επιθετικές ενέργειες αλλά η Παλλήνη ισοφάρισε και πέρασε μπροστά. Η Ερυθραία ισοφάρισε στο 9-9 με τον Μπαρούτα αλλά η Παλλήνη πέρασε μπροστά και κράτησε μια διαφορά 1-2 πόντους ως το τέλος του σετ καθώς πάλευε για κάθε πόντο με την Ερυθραία να κάνει λάθη προς το τέλος και την Παλλήνη να κατακτά το σετ 21-25 με τον Τσικάτο.

Στο δεύτερο σετ οι ομάδες έδωσαν μάχη με την Ερυθραία να παίρνει το προβάδισμα με πίεση στο σερβίς και εξαιτίας προβλημάτων στην υποδοχή της Παλλήνης. Προβάδισμα που έχασε ωστόσο μετά το 18-18. Η Παλλήνη με 2 ενέργειες του Μπαλαγιάννη έκανε το 19-21, η Ερυθραία φάνηκε να μην έχει ανάσες προς το τέλος, ο Μπιλλήρης έκανε το 20-24 και με άουτ επίθεση του Κωστόπουλου που μπήκε στο τέλος του σετ έδωσε το σετ στην Παλλήνη 21-25.

Στο τρίτο σετ η Παλλήνη μπήκε με φόρα κάνοντας το 1-4 αλλά ο Πανερυθραϊκός έκανε στη συνέχεια πολύ καλό παιχνίδι, η Παλλήνη έκανε λάθη σε επίθεση και υποδοχή και η ομάδα του Γιάννη Λάιου ξέφυγε καθοριστικά στο 13-11 και κατέκτησε τελικά εύκολα το σετ 25-20.

Στο τέταρτο σετ η Παλλήνη μπήκε πιο οργανωμένα μέσα και πήρε προβάδισμα καθώς η Ερυθραία υπέπεσε σε εύκολα λάθη κι έγινε το 11-16, στη συνέχεια η Ερυθραία κατάφερε να μειώσει στο -2 με τον Κωστόπουλο αλλά ο Μπιλλήρης έδειξε άγριες διαθέσεις στη συνέχεια, πήρε την Παλλήνη στις πλάτες του και παρά την πίεση της Ερυθραίας που κατάφερε να ισοφαρίσει στο 19-19 έφερε μπροστά την Παλλήνη και με 22-25 πήρε το σετ και τη νίκη.

Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-20, 22-25

Πανερυθραϊκός (Λάιος): Μανιόπουλος, Παπακυριάκου, Κούνας, Λυκούρεσης, Τσαδήμας (λ). Κρέτσης, Μπαρούτας, /Κωστόπουλος Β., Κωστόπουλος Γ., Ρεζκ

Παλλήνη (Φάκας): Τσικάτος, Μπιλλήρης, Μηττάς, Κουλοχέρης, Βογιατζίδης (λ), Λιόντας, Αντωνάκης /Μπαλαγιάννης, Τζωρτζωνάς, Όμιντ, Αγγέλης, Γκίκας

* Ο Νίκος Κρέτσης του Πανερυθραϊκού αναδείχτηκε καλύτερος πασαδόρος, καλύτερο λίμπερο ο Βογιατζίδης της Παλλήνης, καλύτερος επιθετικός ο Δεληπρίμης των Χανίων, MVP o Φ. Μπιλλήρης

Το Σάββατο στον αγώνα που έγινε στα πλαίσια του τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» στη Ν. Ερυθραία, η Παλλήνη επικράτησε με 3-1 σετ και πέρασε στο μεγάλο τελικό.

Η ομάδα του Γιάννη Φάκα φάνηκε πιο «συμπαγής» ενώ αντίθετα τα Χανιά δεν είχαν συνοχή αποτέλεσμα της έλλειψης φιλικών αγώνων (αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος) και δεδομένου τη ριζική ανανέωση της ομάδας παρουσίασαν προβλήματα. Το ντεμπούτο του με την ομάδα των Χανίων έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ, Σάκης Ψάρρας.

Τα Χανιά ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα με αποτελεσματικές επιθέσεις αλλά η Παλλήνη έστησε ιδανικά το μπλοκ της και δεν άφησε να συνεχιστεί ο καλός ρυθμός των Χανίων, ισοφάρισαν και γύρισαν το σετ για να το κατακτήσουν τελικά μετά από πραγματική μάχη.

Στο δεύτερο σετ η Παλλήνη μπήκε πολύ δυνατά, προκάλεσε προβλήματα στην υποδοχή των Χανίων και η διαφορά δεν άργησε να έρθει για να κατακτήσει τελικά το σετ εύκολα.

Στο τρίτο σετ τα Χανιά έκαναν αλλαγές, ο Δεληπρίμης πήρε τη θέση του Φίνου με αποτέλεσμα να αλλάξει ρυθμό η ομάδα και να ανεβάσει στροφές. Η Παλλήνη δε μπόρεσε να «διαβάσει» τις πάσες σωστά για να στήσει το μπλοκ και έτσι τα Χανιά κατάφεραν να αναπτυχθούν καλύτερα και να πάρουν το σετ.

Στο τέταρτο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν αρχικά κοντά αλλά η Παλλήνη κατάφερε να ξεφύγει καθώς τα Χανιά έκαναν λάθη και με Τσικάτο και Μπιλλήρη έκανε η Παλλήνη το τελικό 3-1.

Τα σετ: 26-24, 25-20, 21-25, 25-18

 

Παλλήνη (Φάκας): Μπιλλήρης, Τσικάτος, Αγγέλης, Μηττάς, Γκίκας, Κουλοχέρης, Τσιάτος, Βογιατζίδης (λ), Λιόντας, Αντωνάκης, Τζώρτζωνας Μπαλαγιάννης, Όμιτ,

Χανιά (Μπουτσουρής): Κουτρουμπάκης, Ψάρρας, Φίνος, Καπίρης, Παπαδημητρίου, Χαραλαμπίδης, Πουλής / Δεληπρίμης, Μιχελάκης, Καλογεράκης, Κατσαούνης

πηγή

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...