Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παλλήνης συμπαραστέκεται στον αγώνα των παιδιών μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Παλλήνης συμπαραστέκεται στον αγώνα των παιδιών μας

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 | 11:52 μ.μ.

enosi_thumb[1]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι μαθητές των σχολείων του Δήμου μας, όπως συμβαίνει και σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας, απαιτώντας άμεση λύση στα πολλά οξυμένα προβλήματα που με την έναρξη της σχολικής χρονιάς ξαναβρίσκουν μπροστά τους. Το νέο λύκειο, η τράπεζα θεμάτων, οι συγχωνεύεις των τάξεων που υπάρχει κίνδυνος να καταλήξουν σε 32παιδιά σε κάθε τμήμα ( το έχει ζητήσει αυτό ο  διευθυντής της δευτεροβάθμιας, εννοείται με  εντολή του υπουργείου), η μεταφορά προς και από τα σχολεία, η άμεση κάλυψη των ελλείψεων σε εκπαιδευτικούς και βιβλία ταλαιπωρούν καθημερινά μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, δημιουργούν ανυπέρβλητα προβλήματα στο διδακτικό έργο, αυξάνουν τις άνισες συνθήκες μάθησης και υποβαθμίζουν ακόμη παραπέρα την ήδη υποβαθμισμένη παρεχόμενη παιδεία.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων συμπαραστέκεται στον αγώνα των παιδιών μας. Μαζί τους και μαζί με τους εκπαιδευτικούς, που επίσης βιώνουν τις ίδιες αγωνίες και ζουν καθημερινά αυτά τα προβλήματα,  θα αναζητήσουμε  τους τρόπους και τις μορφές των κινητοποιήσεων για να δοθεί λύση, τόσο στα άμεσα όσο και στα πιο μακροχρόνια ζητήματα.

Καλούμε τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων όλων των σχολείων της πόλης μας να κάνουν και δική τους υπόθεση τον αγώνα για καλύτερη Παιδεία. Τα σημερινά παιδιά του Γυμνασίου και του Δημοτικού είναι οι αυριανοί μαθητές του Λυκείου, που θα βρεθούν αντιμέτωποι αύριο, αυτοί και οι γονείς τους, με τα προβλήματα που αναφέραμε.

Να ζητήσουμε, ταυτόχρονα, τη λύση των προβλημάτων που δεν λείπουν και από τις υπόλοιπες βαθμίδες. Η παραδοχή του υπουργού Παιδείας ότι:  "Το να έχεις18 μαθήματα στο δημοτικό, είναι απόδειξη ότι είσαι για το τρελοκομείο, είναι απόδειξη ότι για κάποιον άλλον δουλεύεις, όχι για τα παιδιά" είναι η ομολογία της αποτυχίας του σημερινού καθεστώτος στην Παιδεία.

Είναι  "…απόδειξη ότι για κάποιον άλλον δουλεύεις, όχι για τα παιδιά"

Υποχρέωση δική μας είναι να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ                             ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η Ένωση πρέπει να είναι μπροστά και όχι πίσω απο τις εξελίξεις κυρίου της Ένωσης. Για αλλη μια φορά ακολουθείτε τα γεγονοτα. Δεν έχετε βρει ούτε μετάξι σας ως ΔΣ , αλλα το σημαντικότερο. Δεν έχετε καμία συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων. Πως τους ζητάτε να συμπαρασταθούν στον αγωνα. Οργανωσατε ημερίδα για το νέο σχολείο;;; ή συρεστε πίσω απο τις συναντήσεις της ΕΛΜΕ;; Σοβαρευτείτε δεν σας ακουει κανείς πλέον, οι Γονεις και οι Σύλλογοι δεν σας ξέρουν....

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο αγώνα σας θα ξεκινάει από την απαίτηση για αξιολόγηση όλων των εκπαιδευτικών την συνεχόμενη επιμόρφωση τους καθώς και την αξιοκρατία σε όλο το εκπαιδευτικό σύστημα τότε ενημερώστε μας. Όσο συνεχίζεται και ασχολείστε με την επιφάνεια του προβλήματος τόσο θα πηγαίνουμε από το κακό στο χειρότερο….. και επιτέλους σταματήστε να βάζετε μπροστά τα παιδιά όταν οι ίδιοι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μια κατάσταση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στενοχωριέμαι και βλέπω ότι η ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ χάνει αξία μέρα με την μέρα που είναι τα παλιά χρόνια που έσφυζε από ζωή , προτάσεις , συγκρούσεις , καινοτομίες & συμμετοχή από τους Συλλόγους Γονέων? Κατάντημα? ή ανικανότητα?

Ανώνυμος είπε...

πολλά πικροχολα σχολια κατα της ενωσης διακρινω που προερχονται απο ανθρωπους που λιγουρευονται μια θεση στο επομενο Δ.Σ . Βλέπετε τους πεταξαν κακην κακως με τις κλωτσιες εξω απο το νυν Δ.Σ. και τωρα προσπαθουν να απαξιωσουν το εργο του Κώστα του Μανώλη του Δημητρη και του Μανουσου.

Ανώνυμος είπε...

αυτά είναι δικά σας προβλήματα,εγώ δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ μέλος της Ενωσης!!!, λάθος κάνετε κύριε ή κυρία. Κρύβεστε πίσω από τα προβλήματα και δεν βγαίνετε ποτέ μπροστά να οργανώσετε ημερίδες να φέρετε τους συλλόγους και τους γονείς κοντά σας. Και ξαφνικά από το πουθενά στους δρόμους για επαναστατικές γυμναστικές. Το ίδιο κάνατε και στον Δήμο μας, μόκο με τον κ. Ζούτσο και σε όλα ναι με τον κ. Καρκούλια, σας γνωρίσαμε, σας ξέρουμε σας είδαμε.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...