Εκανε τον ζητιάνο και ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια δίνοντάς τους δέκα ευρώ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εκανε τον ζητιάνο και ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια δίνοντάς τους δέκα ευρώ!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 | 8:04 μ.μ.


Ο 68χρονος παιδόφιλος συνελήφθη την Πέμπτη στον Πειραιά - Εχει εξακριβωθεί ότι έχει ασελγήσει σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών από τη Ρουμανία - Η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων ανήλικων θυμάτων συνεχίζεται

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 68χρονος Ελληνας παιδόφιλος. Ο 68χρονος συνελήφθη την Πέμπτη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων έναντι χρηματικής αμοιβής και μάλιστα κατ' εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, ο 68χρονος επαιτούσε σε διάφορα κεντρικά σημεία του Πειραιά, όπου διαμένει, και οδηγούσε συστηματικά στην οικία του στον ανήλικα αγόρια. Εκεί προέβαινε σε ασελγείς πράξεις, έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ κάθε φορά.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχει ασελγήσει σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών, ρουμανικής καταγωγής, ηλικίας 13 και 15 ετών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων ανήλικων θυμάτων συνεχίζεται.

protothema.gr

 

 

1 σχόλια :

Γιαννα είπε...

Λιντζαρισμα και κρέμασμα θέλει

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...