ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: "ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ" - Χώρος Μελέτης Μαθητών Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου σε Γέρακα και Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: "ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ" - Χώρος Μελέτης Μαθητών Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου σε Γέρακα και Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 | 9:37 μ.μ.

"ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ"

Χώρος Μελέτης Μαθητών Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου

σε Γέρακα και Παλλήνη

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

 

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η δημόσια Δωρεάν Παιδεία. Να τους χαιρόμαστε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας φταίει η Επώνυμη και Νόμιμη επιχείρηση που πληρώνει φόρους, καλά κάνουν οι άνθρωποι και στήνουν επιχειρήσεις όπου βοηθάνε τους Μαθητές και τους Γονείς.
Το πρόβλημα είναι στους "εκπαιδευτικούς" των Δημόσιων Σχολείων που κάνουν Ιδιαίτερα σωρηδόν (χωρίς αποδείξεις βέβαια) αυτή είναι η παραπαιδεία φίλοι μου.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι πληρώνονται αδρά και δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους με αποτέλεσμα οι γονείς να χρυσοπληρώνουν την «δωρεάν» δημόσια παιδεία, στο όνομά της οποίας σκίζουν όλοι τα ιμάτια τους.
Και βέβαια δεν μας φταίνε σε τίποτα οι ιδιωτικές επιχειρήσεις που πληρώνουν τους φόρους τους και κόβουν αποδείξεις σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που δουλεύουν μαύρα. Μας ενοχλεί αφάνταστα όμως η νοοτροπία του φροντιστηρίου (Ελληνική πατέντα!!!!) γιατί κάποιοι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται γονείς και παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...