Ξεκίνησε προετοιμασία η Κατερίνα Στεφανίδη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ξεκίνησε προετοιμασία η Κατερίνα Στεφανίδη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014 | 10:51 μ.μ.

Μετά την ξεκούρασή της που ακολούθησε την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης η Κατερίνα Στεφανίδη αρχίζει την προετοιμασία της με νέους στόχους για το 2015.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου της Πράγας και το Παγκόσμιο Ανοιχτού του Πεκίνου είναι ψηλά στην ατζέντα της.

«Έχω ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Προχωράμε λίγο πιο γρήγορα από ότι την περσινή σεζόν, καθώς ξεκίνησα την προπόνηση αργότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο νομίζω πως φέτος έχω καλύτερη βάση και αυτός είναι ο λόγος που δεν δυσκολεύομαι να ανταπεξέλθω στις ανάγκες της προπόνησης», είπε η Στεφανίδη, η οποία ζει στο Φοίνιξ των ΗΠΑ και γυμνάζεται με τον Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, Νικ Χάισονγκ. «Πρώτος στόχος της σεζόν είναι οι διοργανώσεις του κλειστού. Αν όλα εξελιχθούν καλά, τότε θα κάνω τον πρώτο μου αγώνα στις 18 Ιανουαρίου στο Pole Vault Summit», πρόσθεσε η έμπειρη άλτρια του επί κοντώ.

πηγή

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...