Υποκρισία, θεατρινισμός, στρουθοκαμηλισμός… (Γράφει ο Αλέκος Φιλιππούσης) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Υποκρισία, θεατρινισμός, στρουθοκαμηλισμός… (Γράφει ο Αλέκος Φιλιππούσης)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 | 12:06 μ.μ.


Υποκρισία, θεατρινισμός, στρουθοκαμηλισμός…

Το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην  παρευρεθώ ξανά σε δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Παλλήνης, αλλά τελικά πείστηκα και πήγα στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Οκτωβρίου.

Όλα αυτά που με έκαναν να μην ξαναπάω, επαναλήφθηκαν (όπως ήταν αναμενόμενο) ΚΑΙ σε αυτή τη συνεδρίαση!

Η Δημοτική Αρχή, αυτό που θέλει, το περνάει… τι και ανυπάρχουν βάσιμες και στοιχειοθετημένες αντιρρήσεις … δε πα να ζητάνε αναβολή συζήτησης θεμάτων, με σοβαρότατες αιτιολογίες…  ΑΥΤΟ που είναι να περάσει, ΘΑ περάσει!!!

Λυπάμαι πολύ, που άκουσα από τον ίδιο τον Δήμαρχο να λέει,  (για δύο θέματα που δεν υπήρχαν οι απαραίτητες εισηγήσεις!) ότι ΟΥΤΕ οι σύμβουλοί του το γνώριζαν!!!
Παρόλα αυτά, χωρίς να ακούσω το παραμικρό από τους ίδιους, τα ΨΗΦΙΣΑΝ… επαναλαμβάνω, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα για τα θέματα!
Έτσι… χαλαρά και χωρίς να τους ενδιαφέρει αν υπάρχουν λάθη, παραλείψεις ή ότι άλλο…..

«Καλή τη πίστη», όπως είχαν κάνει και παλαιότερα για το θέμα με την Πρωτοβάθμια, που βρίσκεται στη δικαιοσύνη… όπως κάνουν και για την πλειοψηφία των θεμάτων που ψηφίζονται στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!

Το ζητούμενο για τον Δήμαρχο, ήταν αν έστειλαν στις 13:30 τις εισηγήσεις, ή στις 13:29, τη μέρα της συνεδρίασης…!!!
Και μιλάμε για αναμόρφωση Προϋπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος, που απαιτούνται τουλάχιστον 3 μέρες διαβάσματος και ελέγχου των στοιχείων, για να έχεις κάποια σχετική εικόνα!!!!!!

Αυτοί λοιπόν που κάνουν κριτική και είναι λαλίστατοι στον προθάλαμο του Δ.Σ., στις καφετέριες, στις πλατείες, στο facebook και στα προσωπικά τους Blogs… εκεί που τους έστειλαν οι ψηφοφόροι τους, καταπίνουν την γλώσσα!!!

Γέλασα όμως πολύ όταν είδα να υπάρχει και δημοσκόπηση/ερωτηματολόγιο στο blog του κ. Καρρά για τον αν συμφωνούν οι επισκέπτες του, για την έκδοση ψηφίσματος από το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης, σχετικά με το κατατεθέν προς συζήτηση και ψήφιση νομοσχέδιο στη Βουλή για τη χρηματοδότηση των κομμάτων… 
Βάλε ρε Δημήτρη και για το παραπάνω θέμα, που ψήφισες ΚΑΙ εσύ, χωρίς πιθανόν αν το γνωρίζεις!!!

Μετά το εν λόγω συμβούλιο, θυμίζω στις 14/10, άρχισαν και τους θεατρινισμούς, με συμπαράσταση και από πρώην υποψήφιους του συνδυασμού τους, για το θέμα της «Συναυλίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης»  που ζητήθηκε από το Σώμα του Δ.Σ. να ψηφίσει κονδύλι για την εκδήλωση, για πράγματα που ΗΔΗ είχαν αγοραστεί, ενοικιαστεί, συμφωνηθεί και προβληθεί, ΜΕΡΕΣ πριν!!!
Για παράδειγμα, είχε αποσταλεί αίτηση στο ΕΣΡ για δωρεάν μετάδοση τηλεοπτικού καιραδιοφωνικού σποτ για την εκδήλωση και συζητήθηκε στις 06/10… αυτονόητο είναι ότι είχε σταλεί πολύ πριν την ημερομηνία αυτή!!!

Οι άστοχες παρατηρήσεις και τα υποκριτικά άρθρα, για προσπάθεια σπίλωσης και διχασμού του Δήμου Παλλήνης, είναι το λιγότερο γελοία! 
Το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι σοβαρότερο από όσο εσείς νομίζετε…
ΕΚΕΙ παίρνονται οι αποφάσεις…
Βάσει ΑΥΤΩΝ των αποφάσεων λειτουργεί ο Δήμος…
Δεν επικυρώνει αποφάσεις που έχουν παρθεί αλλού και δράσεις που έχουν ΗΔΗ δημιουργήσει οικονομικές υποχρεώσεις…!!!

Μέχρι να βγάλετε τις μάσκες και να μην αφήνετε την γλώσσα και την λογική σας έξω από τον χώρο συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τα λέμε…….

Καλές «παραστάσεις»…!!!

Αλέκος Φιλιππούσης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...