Ζώο γεννήθηκε με ανθρώπινο πρόσωπο [Φωτογραφία ΣΟΚ!!!] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ζώο γεννήθηκε με ανθρώπινο πρόσωπο [Φωτογραφία ΣΟΚ!!!]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 | 9:28 μ.μ.

tragos1_598075769

Ένα ζώο και μάλιστα τράγος γεννήθηκε στην Αργεντινή με ανθρώπινο πρόσωπο.
Το ζώο γεννήθηκε νεκρό και ο αγρότης απόφάσισε να το θάψει. Ένας από τους γείτονες φωτογράφισε τον τράγο, με σκοπό να δείξει τι μπορεί να συμβεί από την υπερβολική χρήση φυτοφαρμάκων.
Αλλά οι ντόπιοι, λόγω προλήψεων, πίστεψαν ότι ο τράγος γεννήθηκε παραμορφωμένος για... άλλους λόγους. Έτσι άρχισαν να διαδίδουν τη φήμη ότι ο ιδιοκτήτης του ζώου έκανε σεξ με την κατσίκα, γι ' αυτό και γέννησε μεταλλαγμένους απογόνους!
Τόσο ο ίδιος ο αγρότης, όσο και η οικογένειά του διαψεύδουν κατηγορηματικά τις φήμες, τονίζοντας ότι "ήταν σαφώς μια γεννετική μετάλλαξη που προκλήθηκε από την υπερβολική χρήση των φαρμάκων".

Magical Snap - 2014.10.03 21.27 - 001

ΠΗΓΗ: Daily Star

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...