«Νοθεία και λαθροχειρίες» στις εκλογές της ΚΕΔΕ; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

«Νοθεία και λαθροχειρίες» στις εκλογές της ΚΕΔΕ;

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014 | 10:49 μ.μ.

κατάλογος

Περίεργα πράγματα συνέβησαν το βράδυ των εκλογών στην ΚΕΔΕ.
Μπορεί ο συνδυασμός του κ.Πατούλη να αναδείχθηκε ο νικητής των εκλογών, ωστόσο δεν μπορεί να είναι υπερήφανος για τον τρόπο που αναδείχθηκαν οι 16 «νικητές» της σταυροδοσίας. Κι αυτό γιατί άλλους υποψηφίους ψήφιζαν στο παραβάν οι σύνεδροι-εκλέκτορες, κι άλλους τελικά έβγαζε η καταμέτρηση στις δύο κάλπες, που στήθηκαν με βάση τον αλφαβητικό –και όχι τον γεωγραφικό- διαχωρισμό. Κι όλα αυτά συνέβησαν εν μέσω έντονου παρασκηνίου όπως τονίζουν σοβαρές πηγές στον ΑΙΡΕΤΟ www.airetos.gr , με την πολιτική ευθύνη να βαρύνει κυρίως τον επικεφαλής του συνδυασμού κ.Πατούλη, αλλά και τον πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής Δημήτριο Καμπόσο, που επέτρεψε να συμβούν αυτά τα απίθανα και πρωτόγνωρα που εκθέτουν κι εξευτελίζουν το θεσμό και τις διαδικασίες. Ο ΑΙΡΕΤΟΣ καλεί τη νέα διοίκηση της ΚΕΔΕ μα και όσους εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση να δώσουν σοβαρές εξηγήσεις.
Από μια απλή ματιά στα πρακτικά όπως μπορείτε να δείτε στο απόσπασμα που δημοσιοποιεί ο ΑΙΡΕΤΟΣ με κάθε αίσθημα ευθύνης, διαφαίνονται σοβαρές ενδείξεις εκτεταμένης λαθροχειρίας στην καταμέτρηση των ψήφων με σκοπό να πριμοδοτηθούν κάποιοι «αρεστοί» που έπρεπε οπωσδήποτε να εκλεγούν. Ενώ η πλειοψηφία των υποψηφίων φαίνεται ότι παίρνουν τον ίδιο αριθμό ψήφων στις δύο κάλπες, κάποιοι άλλοι κάνουν την …υπέρβαση.
Έτσι παρατηρείται:
• Ο Αλέξιος Καστρινός, δήμαρχος Πηνειού, ενώ στη μια κάλπη συγκεντρώνει 55 σταυρούς, στην άλλη ο αριθμός σχεδόν διπλασιάζεται (100) φθάνοντας συνολικά τους 155. Τυχαίο;
• Ο Δημήτρης Καφαντάρης, δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, στη μια κάλπη παίρνει 67 και στην άλλη 102 σταυρούς.
• Από την κατηγορία των δημοτικών συμβούλων, ο Αναστάσιος Γκιόλης, δημοτικός σύμβουλος Ξυλοκάστρου, ενώ στη μια κάλπη παίρνει 17 σταυρούς στην άλλη ο αριθμός σχεδόν τετραπλασιάζεται (69) για να «εκλεγεί» αρχικά με 86 σταυρούς. Και λέμε αρχικά γιατί στη συνέχεια αναγκάστηκε να παραιτηθεί, μετά τις έντονες διαμαρτυρίες (που ακούγονταν μέχρι το ισόγειο του ξενοδοχείου) του επιλαχόντα Γεωργίου Κοτρωνιά (δ.σ. Λαμίας), που απείλησε μέχρι και προσφυγή στον εισαγγελέα. Κι όλα αυτά συνέβησαν το διάστημα 1-2 τα ξημερώματα, και προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα ο Α.Γκιόλης παραιτήθηκε και τη θέση του πήρε ο Γ.Κοτρωνιάς.
• Μετά το κλείσιμο της κάλπης κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης υπήρξαν εκατοντάδες επιπλέον σταυροί οι οποίοι «φορτώνονταν» από κάποια μέλη της εφορευτικής επιτροπής και από κάποιους παρατηρητές εν γνώσει του κ.Πατούλη.

ANATROPH_TEXT

Στα ίδια χνάρια και οι «λευκοί δήμαρχοι»-ΔΗΜ.ΑΡ;
Στην ίδια, όμως, λογική και μεθοδολογία με τον κ.Πατούλη φάνηκε -δυστυχώς- να κινούνται και οι «λευκοί δήμαρχοι» της παράταξης «Νέα Αυτοδιοίκηση» με επικεφαλής τον Γιώργο Ιωακειμίδη.
Όπως προκύπτει από τα πρακτικά:
• Ο Ζούτσος Θανάσης, δήμαρχος Παλλήνης, ενώ στη μια κάλπη παίρνει μόλις τρεις σταυρούς, στην άλλη ο αριθμός δεκαπλασιάζεται και φθάνει στους 29, για να «εκλεγεί» με 32 σταυρούς. Έτσι, μένει πρώτος επιλαχών ο Γιάννης Μπουτάρης με 31 ψήφους, δείχνοντας μια φυσιολογική εικόνα και στις δυο κάλπες (13 στη μια και 18 στην άλλη).
• Από την κατηγορία των δημοτικών συμβούλων, ο Ιατρού Σταύρος, δ.σ. Λαυρεωτικής, «εκλέχθηκε» αρχικά με 31 ψήφους, παίρνοντας 3 σταυρούς στη μια και 28 στην άλλη (!!!), δεκαπλασιάζοντας και αυτός τον αριθμό των σταυρών, παίρνοντας πιθανότατα τη θέση του επιλαχόντα Αποστόλη Λουλουδάκη (δ.σ. Χερσονήσου Ηρακλείου). Περιέργως πώς, στη συνέχεια ο κ.Ιατρού παραιτήθηκε υπέρ του κ.Λουλουδάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και στην άλλη κάλπη ο κ.Ιατρού είχε μονοψήφιο αριθμό σταυρών.
• Περίεργη είναι και η σταυροδοσία του ίδιου του κ.Ιωακειμίδη, ο οποίος πήρε 12 σταυρούς στη μια κάλπη και υπερδιπλάσιους (25) στην άλλη, για να «εκλεγεί» με 37 σταυρούς έναντι του άλλου επιλαχόντα Τάσου Βάμβουκα.

NEA_AFTODIOIKISI_TEXT

κλικ για μεγέθυνση

http://www.airetos.gr/default.aspx?pageid=14003

1 σχόλια :

Γιώργος Λάιος είπε...

Χαχαχαχα γελαει ολος ο κοσμος της τοπικής αυτοδιοίκησης με αυτα που γινονται απο καποιους !!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...