4ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα: Όταν οι γονείς παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους… [Βίντεο-Φωτογραφίες] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

4ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα: Όταν οι γονείς παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους… [Βίντεο-Φωτογραφίες]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 | 10:22 μ.μ.

c7c585a791ce4100f402007bb141e1bc_XL

Τα μανίκια ψηλά σήκωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και μαζί με γονείς αποφάσισαν να αλλάξουν την όψη του σχολείου τους.

Για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα έβαφαν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και καθάριζαν αίθουσες και κουρτίνες. Όμως δεν αρκέστηκαν σε αυτό και προχωρόντας ένα βήμα πιο πέρα, φώναξαν καλλιτέχνες - μαθητές λυκείου - της τέχνης του graffiti και ζωγράφισαν τους τοίχους μετατρέποντας τα άψυχα και μέχρι πρότεινως βρώμικα ντουβάρια, με μία πανδαισία χρωμάτων και σχεδίων.

Μαθητές και γονείς στην πλειοψηφία τους ενθουσιάστηκαν από το αποτέλεσμα, αφού η εικόνα που αντιμετώπισαν το πρωί της Δευτέρας ήταν εντελώς "φρέσκια".

Παρόλη τη μεγάλη ανταπόκριση των γονέων στο κάλεσμα του Συλλόγου για εθελοντική εργασία, δεν έλειψαν αυτοί που έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Το γραμμένο στον τοίχο του διαδρόμου σχόλιο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" είναι ίσως το μήνυμα που θέλει να περάσει ο σύλλογος στους μικρούς μαθητές ώστε να μετεξελιχθούν σε ενεργούς πολίτες. Ας ελπίσουμε τις επόμενες φορές οι σύλλογοι γονέων να βρίσκους περισσότερους εθελοντές και λιγότερους επικριτές.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό και τα video ΕΔΩ

 



2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ..ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ..ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ..ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ.

Unknown είπε...

Καλημέρα σε όλους φοβάμαι όμως ότι για κάποιους δεν θα είναι καλή.
Η ξεφτίλα του σχολείου μας σε όλο το μεγαλείο.Σήμερα στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο έγινε η βράβευση των παιδιών από την μαθηματική εταιρία τα οποία αρίστευσαν στον διαγωνισμό των μαθηματικών ο οποίος έγινε την Άνοιξη.Από το σχολείο μας τα 5 παιδάκια τα οποία είχαν αριστεύσει απουσίαζαν από την απονομή -το μοναδικό σχολείο 4ο του Γέρακα το οποίο απουσίαζε από την γιορτή-γιατί η διευθύντριά μας ,η οποία είχε ενημερωθεί θεώρησε το γεγονός ασήμαντο να μας ενημερώσει για να παραβρεθούμε στην απονομή,για μία επιβράβευση των παιδιών .Αν ήταν όμως το δικό της παιδί η συμπεριφορά της θα ήταν η ίδια?
Να είστε σίγουροι όμως ότι το θέμα δεν θα το αφήσω να μείνει έτσι.
Δεν γνωρίζω αν και ο σύλλογος το ήξερε γιατί αν το ήξερε θα αναλάβει και αυτός τις ευθύνες του από Δευτέρα.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...