ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΜΑΡΚΟ 0-3 [ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΜΑΡΚΟ 0-3 [ΒΙΝΤΕΟ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 | 3:32 μ.μ.

Magical Snap - 2014.10.13 15.31 - 003

Η 15νθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και ο σοβαρός τραυματισμός του Σιάσου οι κυριότεροι λόγοι για την αναπάντεχη εντός έδρας ήττα.
Στον χθεσινό αγώνα που διεξήχθη στο (κάκιστο από πλευράς αγωνιστικού χώρου) Δημοτικό Στάδιο Παλλήνης Γ. Δέδες, η ομάδα του Παλληνιακού γνώρισε την 1η της ήττα για φέτος από την Μαρκό στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το οποίο είχε διακοπεί για 15 ημέρες και από ότι φαίνεται επηρέασε αρνητικά τους παίκτες του Παλληνιακού, οι οποίοι είχαν βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό τις πρώτες 4 αγωνιστικές.
Σε ένα γήπεδο με σημεία κυριολεκτικά παγίδες, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Σιάσου, ο οποίος αποχώρησε στο 15ο λεπτό υποβασταζόμενος και με φόβους για ρήξη χιαστού κάτι που θα εξακριβωθεί σήμερα μετά από την μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί.
Ο Παλληνιακός δεν είχε στην διάθεση του τους τραυματίες Χριστοφιλέα, Μπούρα Η., Μαυράκη και παρατάχθηκε με τους : Αραχωβίτη, Μπούρα Η., Κούση, Καλούδη, Αλβανό, Γρηγορόπουλο, Σιάσο, Ελ Γκαμάλ, Κοβάνη, Καββαδία, Κυριόπουλο.
Οι Παλληνιώτες ξεκίνησαν τον αγώνα προσπαθώντας να επιβάλλουν τον ρυθμό τους έκαναν κάποιες φάσεις αλλά μετά την αποχώρηση του Σιάσου(αντικαταστάθηκε από τον Τριανταφύλλου), η Μαρκό κατάφερε να πάρει τον χώρο του κέντρου και σιγά- σιγά να επιβάλλει τον ρυθμό της παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις.
Από μία τέτοια φάση προήρθε το 1ο γκολ όταν χάθηκε η μπάλα στον χώρο του κέντρου από τον Ελ Γκαμάλ, με αποτέλεσμα να βγει στην κόντρα η Μαρκό και με πάσα στην πλάτη του Κούση, ο αντίπαλος επιθετικός με σουτ από δεξιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αραχωβίτη.
Στην συνέχεια ο Παλληνιακός προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει αφού η Μαρκό εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής και πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Παλληνιακού και αφού προσπάθησαν οι αμυντικοί του να διώξουν την μπάλα, αυτή κατέληξε σε παίκτη της Μαρκό τον οποίον ανέτρεψε εντός περιοχής ο Αλβανός, με τον Διαιτητή να καταλογίζει το πέναλτι. Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα και το 0-2 ήταν το σκορ με το οποίο πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Σωκράτης Κιούρκος έκανε και τις 2 αλλαγές που είχε στην διάθεση του βάζοντας τους Κούνα και Καρπούση στην θέση των Καββαδία(δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού) και Γρηγορόπουλου. Οι αλλαγές αυτές έδωσαν μια φρεσκάδα στον Παλληνιακό που πίεσε για ένα 20λεπτο, έχασε κάποιες ευκαιρίες με τον δραστήριο Κοβάνη, αλλά πάλι σε μια αντεπίθεση η Μαρκό έκανε το 0-3 δίνοντας στην ουσία τέλος στις όποιες ελπίδες.
Η απογοήτευση και η κακή αγωνιστικά ημέρα για τον Παλληνιακό ολοκληρώθηκε με το άστοχο πέναλτι που εκτέλεσε ο Καρπούσης (χλιαρό σουτ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας), δέκα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα.


Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Κιούρκος δήλωσε:
Σήμερα ήμασταν κακοί μας έλλειπε η διάθεση και το καθαρό μυαλό που είχαμε σε όλους τους προηγούμενους αγώνες. Η 15νθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος και ο τραυματισμός του Σιάσου έπαιξαν σίγουρα ρόλο αλλά δεν αποτελούν την κυριότερη δικαιολογία για την σημερινή εμφάνιση. Ήμασταν σε όλη την διάρκεια του ματς υποτονικοί, άκεφοι, χωρίς σωστές επιλογές, πουλάγαμε εύκολα την μπάλα και δεν βγάλαμε στο γήπεδο τα στοιχεία που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες. Στην ουσία δεν χάσαμε από μια ομάδα καλύτερη από εμάς, αλλά από τον κακό εαυτό μας. Το ποδόσφαιρο όμως αυτό είναι. Το σημερινό παιχνίδι τελείωσε, θα δούμε μαζί με τα παιδιά τι έφταιξε και κοιτάμε πλέον το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον Ολυμπιακό Λαυρίου στο Λαύριο. Τέλος θέλω να ευχηθώ ο τραυματισμός του Σιάσου να μην αποδειχθεί σοβαρός και σύντομα να τον έχουμε κοντά μας.


Από την Διοίκηση ο Πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε:
Σήμερα δεν ήμασταν καλοί και δίκαια χάσαμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και θεωρώ ότι η σημερινή εμφάνιση ήταν μια κακή παρένθεση. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ότι καλύτερο και είμαι σίγουρος ότι οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή θα βρουν τι έφταιξε και θα το διορθώσουν.
Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο, όμως είναι οι συνεχής τραυματισμοί παικτών μας οι οποίοι οφείλονται κατά κύριο λόγο στην κακή κατάσταση των αγωνιστικών χώρων τόσο του γηπέδου με φυσικό χλοοτάπητα ¨Γ.Δέδες¨, όσο και του βοηθητικού γηπέδου ¨Ν. Αναστασίου¨. Και δεν αναφέρομαι σε τραυματισμούς μόνο ποδοσφαιριστών της ανδρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών. Σήμερα είχαμε ένα ακόμα περιστατικό με ποδοσφαιριστή των Τζούνιορ ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι ύστερα από πτώση του στον αγωνιστικό χώρο. Έχω ενημερώσει τους υπεύθυνους στον Δήμο, γνωρίζουν τα προβλήματα και υποσχέθηκαν ότι θα προχωρήσουν άμεσα σε συντήρηση των γηπέδων. Πάντως παρακολουθώ το θέμα από κοντά και αν χρειασθεί θα κινητοποιηθούμε όλοι προς επίλυση του μείζονος αυτού θέματος. Η ασφάλεια των αθλητών είναι προτεραιότητα για εμάς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...