ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1 [Ρεπορτάζ-Δηλώσεις-Ανακοίνωση του Δ.Σ του Παλληνιακού] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1 [Ρεπορτάζ-Δηλώσεις-Ανακοίνωση του Δ.Σ του Παλληνιακού]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 | 3:18 μ.μ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Παλληνιακός επί του Ολυμπιακού Λαυρίου με γκολ του Κοβάνη στο 87ο λεπτό παίρνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Οι Παλληνιώτες με την εμφάνιση τους στο Λαύριο έδειξαν ότι ξεπέρασαν το σοκ της εντός έδρας ήττας από την Μαρκό την προηγούμενη Κυριακή, η οποία συνδυάστηκε και με τον σοβαρό τραυματισμό (μηνίσκο & χιαστό) του Σιάσου.
Ο Παλληνιακός κατέβηκε στο παιχνίδι διαβασμένος, με σωστή τακτική, κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλο του και παίζοντας έξυπνα βγήκε αρκετές φορές στην κόντρα. Από μια τέτοια φάση στο 87ο λεπτό μετά από εκπληκτική ενέργεια, ο Τριανταφύλλου (πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του) έδωσε την μπάλα στον πιστολέρο Κοβάνη ο οποίος ψύχραιμα πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1.
Στις λεπτομέρειες του αγώνα, όπως ήταν αναμενόμενο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προσπάθησε να κάνει φάσεις αλλά η καλή και οργανωμένη αμυντική λειτουργία των ποδοσφαιριστών του Παλληνιακού δεν άφησε περιθώρια να απειληθεί η εστία του πολύ καλού εχθές πορτιέρο Χριστοφιλέα ο οποίος σε μια φάση που χρειάσθηκε έδειξε την κλάση του με τρομερή εκτίναξη στο παράθυρο και γενικά με το μεστό παιχνίδι του ενέπνεε σιγουριά κάτω από τα γκολπόστ. Ο Παλληνιακός διαβασμένος και με άψογη τακτική έδωσε χώρο στου αντιπάλους του, βγαίνοντας αρκετές φορές στην κόντρα με αξιώσεις ενώ αν ήταν λίγο ποιο προσεκτικοί οι επιθετικοί του θα μπορούσε να σημειώσει και άλλο 1 γκολ τουλάχιστον.
Στον χθεσινό αγώνα ο Παλληνιακός έδειξε τα στοιχεία που τον διακρίνουν φέτος (ομαδικότητα, τακτικά πειθαρχημένος, διάθεση, πάθος, αυτοσυγκέντρωση) και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους φίλους της ομάδας που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Οι πρωταγωνιστές της χθεσινής μεγάλης νίκης στο Λαύριο : Χριστοφιλέας, Π. Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Αλ. Καλούδης, Γρηγορόπουλος, Νάκου (83’ Ρουφαγάλας), Ελ Γκαμάλ, Κοβάνης, Καρπούζης (55’ Τριανταφύλλου), Μητσιάρας (55’ Κούνας).

Στις καθιερωμένες δηλώσεις ο Σωκράτης Κιούρκος είπε :
Συγχαρητήρια στα παιδιά για αυτήν την μεγάλη σημερινή νίκη. Προερχόμασταν από την εντός έδρας ήττα από την Μαρκό, είχαμε να διαχειρισθούμε την σημαντική απώλεια του Σιάσου και έπρεπε μέσα σε αυτές τις 2 ημέρες που μεσολάβησαν να ανασυνταχθούμε τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Τελικά τα καταφέραμε και αυτό φάνηκε στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία ας μην ξεχνάμε πέρσι αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Έχω τονίσει ότι φέτος λειτουργούμε σαν μια οικογένεια, είμαστε αγαπημένοι και όλα τα παιδιά σε κάθε αγώνα προσπαθούν να δώσουν το καλύτερο. Το άσχημο είναι ότι έχουμε αρκετές αναπάντεχες απώλειες λόγω τραυματισμών (Σιάσος, Μπούρας, Μαυράκης, Καββαδίας) που μας αναγκάζει να διαφοροποιούμε τον προγραμματισμό όσον αφορά την τακτική ενώ σίγουρα επηρεάζει και την απόδοση μας. Έχουμε πολλά νέα παιδιά και προσπαθούμε μέσα από την δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις να ενταχθούν όσο το δυνατόν ταχύτερα στην διαδικασία των αναγκών που έχει το πρωτάθλημα. Τώρα το μυαλό μας είναι στο δύσκολο εντός έδρας Κυριακάτικο παιχνίδι με το Κορωπί. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί όπως σήμερα.


Από το Δ.Σ. του Παλληνιακού σχετικά με το παιχνίδι εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
Ευχαριστούμε την Διοίκηση, τους αθλητές, προπονητές και φιλάθλους του Ολυμπιακού Λαυρίου για την κυριολεκτικά άψογη και υψηλού επιπέδου φιλοξενία προς την ομάδα και τους φίλους του Συλλόγου μας. Η φιλοξενία ήταν αντάξια της ιστορίας και των παρουσιών του Ολυμπιακού Λαυρίου στις μεγαλύτερες κατηγορίες.
Θεωρούμε επίσης καθήκον μας να τονίσουμε την άψογη Διαιτησία των Μανιώτη, Μπερέτα, Λάμπρο ενώ με την ευκαιρία αυτή να δώσουμε και συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο του προηγούμενου(άτυχου από πλευράς αποτελέσματος για εμάς) αγώνα με την Μαρκό, Ζαχαρόπουλος, Αντ. Βλάχος, Καραθανάσης. Ο Αρχιδιαιτητής κύριος Ντάφλος από ότι φαίνεται έως τώρα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το δύσκολο αυτό πόστο καθώς οι αποδόσεις των Διαιτητών είναι σαφώς καλύτερες από την περσινή σαιζόν. Ευχόμαστε και στον ίδιο καλή επιτυχία.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλή η διαιτησίες όπως και αυτη με τον Νικιφορο!!! ή κάποιος γλείφει ή ο δημοσιογράφος κ. Λαιος τα παραλεει αποφασίστε γιατι μας κουφενεται φέτος με τις ανακολουθίες σας.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...