ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ 0-0 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ–ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟΥ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΚΟΡΩΠΙ 0-0 (ΡΕΠΟΡΤΑΖ–ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΙΟΥΡΚΟΥ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 | 10:06 μ.μ.

IMG_1358

Στη φωτογραφία ο Τριανταφύλλου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή χάνει μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στον Παλληνιακό (έδιωξε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας)
κλικ στην φωτό για μεγέθυνση

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση μεταξύ Παλληνιακού και Α.Ο. Κορωπίου την Κυριακή 19/10 στο γήπεδο Παλλήνης ¨Γ.Δέδες¨. Οι δύο ομάδες συνεχίζουν να παραμένουν ισόβαθμες με 12 βαθμούς, πίσω από τα Γλυκά Νερά που με 16 βαθμούς βρίσκονται στην 1η θέση και την Θύελλα Ραφήνας με 13 βαθμούς στην 2η θέση του πρωταθλήματος Α κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος και ο δυνατός αέρας δεν επέτρεψε να παιχθεί ποδόσφαιρο ποιότητας από τις δύο ομάδες και αναγκαστικά πήγε στην δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες.
Στο 1ο ημίχρονο το Κορωπί, έχοντας ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα ρόστερ στην κατηγορία, προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του έχοντας και τον δυνατό αέρα με το μέρος του. Κέρδισε κάποια κόρνερ τα οποία λόγω αέρα γίνονταν επικίνδυνα, όμως ο Χριστοφιλέας μαζί με τους Καλούδη και Αλβανό ήταν εκεί και ήλεγχαν την ¨εναέρια κυκλοφορία¨. Οι παίκτες του Κορωπίου προσπάθησαν εκμεταλλευόμενοι τον δυνατό αέρα να απειλήσουν και με κάποια μακρινά σουτ αλλά όλα χωρίς αποτέλεσμα.


Από την άλλη μεριά ο Παλληνιακός έχοντας να αντιμετωπίσει τις απώλειες των Σιάσου, Καββαδία, Γρηγορόπουλου παρατάχθηκε με τους Χριστοφιλέα, Μπούρα Π., Κούση, Καλούδη, Αλβανό, Ελ Γκαμάλ, Νάκου, Κούνα, Κοβάνη, Τριανταφύλλου, Μητσιάρα.


Ο Σωκράτης Κιούρκος μην έχοντας στην διάθεση του τον Γρηγορόπουλο και έχοντας τον Ηλία Μπούρα από 20ήμερη αποχή λόγω τραυματισμού τοποθέτησε αναγκαστικά στην θέση του αμυντικού χαφ τον Κούνα δίπλα στον Ελ Γκαμάλ. Η ομάδα ήταν σωστά στημένη μέσα στο γήπεδο, προσπάθησε και δημιούργησε κάποιες φάσεις όμως στο 25ο λεπτό η συνεχιζόμενη κακοδαιμονία η οποία παρατηρείται από την αρχή της σαιζόν συνεχίσθηκε με την αναγκαστική αλλαγή του Ελ Γκαμάλ λόγω τραυματισμού. Στην θέση του μπήκε ο Η. Μπούρας ( ο οποίος ήταν στην ουσία με μία προπόνηση στα πόδια του μετά από 3 εβδομάδες αποχή λόγω διαστρέμματος), με ρίσκο υποτροπής στο τραυματισμένο πόδι του. Η απόδοση του όμως ήταν συγκλονιστική και κάλυψε το κενό της απουσίας του Ελ Γκαμάλ.


Στο 2ο ημίχρονο η ατυχία για τον Παλληνιακό συνεχίσθηκε. Στο 48ο λεπτό αποχώρησε τραυματίας και ο Π. Μπούρας (την θέση του πήρε ο Ρουφαγάλας), αναγκάζοντας τον προπονητή του Παλληνιακού για δεύτερη φορά να ανακατέψει την τράπουλα βάζοντας τον Νάκου δεξί μπάκ και τον Μητσιάρα πιο μπροστά ενώ αργότερα στο 65 έριξε και τον Καρπούση στο παιχνίδι. Το Κορωπί μετά και την 2η αναγκαστική αλλαγή από πλευράς Παλληνιακού, προσπάθησε για ένα 10λεπτο περίπου να το εκμεταλλευτεί, χωρίς να τα καταφέρει όμως. Οι παίκτες του Παλληνιακού προσαρμόστηκαν γρήγορα στις συνθήκες που δημιούργησαν οι αναγκαστικές αλλαγές, ισορρόπησαν το παιχνίδι βγήκαν στην κόντρα με αξιώσεις και θα μπορούσαν να πετύχουν τέρμα με τον Τριανταφύλλου (δυνατό σουτ έξω από την περιοχή το έδιωξε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας).
Ο Παλληνιακός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του, έβγαλε τα στοιχεία που τον διακρίνουν φέτος, είχε πάθος, αυτοσυγκέντρωση, καθαρό μυαλό και το κυριότερο ομαδικότητα. Όλοι όσοι αγωνίσθηκαν τα έδωσαν όλα και δικαιολογημένα μετά το τελευταίο σφύριγμα εισέπραξαν το χειροκρότημα του κόσμου.
Άψογη για μια ακόμη φορά και η Διαιτησία των Δραγάτη, Μήταρη-Κυριακόπουλου, οι οποίοι βοήθησαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στο να γίνει ένα δυνατό αλλά σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι.


Σωκράτης Κιούρκος : “Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και από τις 2 ομάδες με την ισοπαλία να είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Σήμερα είχαμε απέναντι μας μια ομάδα με ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην κατηγορία. Το Κορωπί έχει στις τάξεις του πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές με σημαντική εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες ακόμα και από την Α Εθνική. Όμως όπως επανειλημμένως τονίζω και στους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι είναι στην πλειοψηφία τους νεαροί σε ηλικία, στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζουν τα ονόματα αλλά η ομαδικότητα η αυτοσυγκέντρωση και η σκληρή προσπάθεια. Όσο είναι προσηλωμένοι σε αυτά δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και μπορούν να κοιτάζουν όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια.
Το τελευταίο διάστημα έχουμε απώλειες από απανωτούς τραυματισμούς που μας αναγκάζουν να διαφοροποιούμε τους σχεδιασμούς ακόμα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού όπως είδατε και σήμερα. Παρόλα αυτά προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις μέσα από την ομάδα και από ότι φαίνεται έως τώρα τα καταφέρνουμε χάρη στην τρομερή προσπάθεια όλων των παιδιών.
Είμαστε σε μια σειρά δύσκολων αγώνων παίξαμε με Λαύριο, Κορωπί και έχουμε Θύελλα και Πρωτέα στην συνέχεια. Θέλουμε από αυτήν την τετράδα των αγώνων να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε τηρουμένων των αναλογιών.
Το ότι δεν θα έχουμε τον Σιάσο καθόλου για εφέτος είναι θέμα για εμάς, όπως θέμα είναι και οι τραυματισμοί που μας στερούν την δυνατότητα να έχουμε επιπλέον λύσεις. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, λειτουργούμε σαν ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Ενόψει του δύσκολου Σαββατιάτικου αγώνα με την Θύελλα στην Ραφήνα ευελπιστώ να έχω στην διάθεση μου κάποιους από τους τραυματίες και το κυριότερο να μην έχουμε άλλη απώλεια.”

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...