SOS!!! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

SOS!!! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:05 μ.μ.


Με την φασίζουσα αντίληψη που την διακρίνει, η δημοτική αρχή Παλλήνης κοινοποίησε στα σωματεία της περιοχής της έγγραφο, με το οποίο τα απειλεί ότι αν δεν ακολουθήσουν τις εντολές της, θα «εξωπεταχθούν» από τα γήπεδα που χρησιμοποιούν! Ποιος θα διώξει ποιον από τα «σπίτια» τους; Διότι το πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων υπάρχει σε όλη την Ελλάδα, αλλά μόνο ο δήμος Παλλήνης και ο δήμαρχος κ. Ζούτσος, ως μοναδικός γνώστης του θέματος –τουλάχιστον στην Ανατολική Αττική- τα έκλεισε για το κοινό και τους αθλητές!

Η πρωτοβουλία του δήμου να κλειδώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις είναι πρωτοφανής! Η δικαιολογία που προβάλλεται ότι το «κλείδωμα» έγινε ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για να δοθεί μια ακόμη παράταση, ηχεί τουλάχιστον ως κακόγουστο αστείο, όταν είναι ο μοναδικός φορέας που προέβη σε τέτοια ενέργεια… Οι υπόλοιποι δήμαρχοι της Ανατολικής Αττικής γιατί άφησαν τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις ανοικτές για τους αθλητές και τους δημότες, χωρίς να υπολογίσουν τις όποιες κυρώσεις προβλέπει ο νόμος; Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια (από το 2004 που ισχύει ο νόμος) που λειτουργούν χωρίς άδεια, κανείς δεν ανησυχούσε για την ασφάλεια όσων τις χρησιμοποιούσαν;

Αν υπήρχε η παραμικρή ανησυχία εκ μέρους της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής, θα είχε φροντίσει για την εξασφάλιση στοιχειωδώς των απαραιτήτων για την έκδοση άδειας λειτουργίας, που επικαλείται ο νόμος για κάθε αθλητική εγκατάσταση.

Το συμπέρασμα, λοιπόν, είναι ότι πάνω από όλα την δημοτική αρχή ενδιαφέρει να μην υποστεί τις όποιες κυρώσεις προβλέπει ο νόμος και όχι η ασφάλεια αυτών που χρησιμοποιούν τους αθλητικούς χώρους. Η ανυπαρξία των απαιτουμένων ενεργειών εκθέτει ανεπανόρθωτα την δημοτική αρχή, που δεν έχει κάνει τίποτε όλα αυτά τα (δέκα) χρόνια! Τώρα, ο δήμαρχος και οι ανάξιοι συνεργάτες του, κρύβονται πίσω από την ευθυνοφοβία και την ανεπάρκειά τους.

Όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό στην Παλλήνη, τον Γέρακα και την Ανθούσα, γνωρίζουν πλέον πολύ καλά την ανεπάρκεια αυτής της δημοτικής αρχής…

http://neaepsana.blogspot.gr/2014/09/blog-post_4.html

 

 



1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω στα ΝΕΟΠΑΛΛΙΝΙΑ να παιφτουν ντοματες

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...