Παράταση στις άδειες των γηπέδων μέχρι τον Φεβρουάριο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παράταση στις άδειες των γηπέδων μέχρι τον Φεβρουάριο

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:24 π.μ.

Μετά το πρόβλημα που είχε προκύψει με τις άδειες καταλληλότητας των γηπέδων και γενικότερα αθλητικών χώρων κι εγκαταστάσεων κινδύνευε η διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών κι όχι μόνο πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών. Έτσι, σήμερα δόθηκε λύση, έστω και προσωρινά, προκειμένου να συνεχιστεί η δράση στη Σούπερ Λίγκα απρόσκοπτα και να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα οι αγώνες στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανός υπέγραψε την παράταση καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων συμπεριλαμβανομένων των γηπέδων. Έτσι, ενώ οι σχετικές άδειες έληγαν την 31η Αυγούστου μετά την τελευταία εξέλιξη θα ισχύσουν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2015, διάστημα στο οποίο αναμένεται να βρεθεί οριστική λύση.

Η νέα παράταση έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ’ ότι συνήθως, μέχρι τις 8/2/2015, αφού η υπουργική απόφαση θα συμπεριληφθεί στις διατάξεις περί αυθαιρέτων. Σημειώνεται ότι ο κ. Ανδριανός θα ζητάει κάθε μήνα από τους δήμους και τις νομαρχίες, σχετική έκθεση για την πρόοδο των εργασιών σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας που δεν έχουν αδειοδοτηθεί.

Βασικό επιχείρημα για την νέα παράταση αποτέλεσε η αναγκαστική στασιμότητα, λόγω των δημοτικών εκλογών του περασμένου Μαΐου, αφού οι αρμόδιες επιτροπές δεν μπορούσαν να συνεδριάσουν για να εγκρίνουν μελέτες, τροποποιήσεις τεχνικού προγράμματος και αναμορφώσεις προϋπολογισμών, όπως ανέφερε στην έκθεσή του και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης.

Πηγή: Filathlos.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...