Δήμαρχε "όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες" (Επιστολή καταπέλτης δημότη για το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμαρχε "όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες" (Επιστολή καταπέλτης δημότη για το κλείσιμο των αθλητικών εγκαταστάσεων)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 | 6:47 μ.μ.

Παρότι σε όλη την Ελλάδα υπάρχει το πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων, ελάχιστα από αυτά έκλεισαν για το κοινό και τους αθλητές. Πρωτοπόρος στην Ανατολική Αττική (και στην ουσία μόνος του) ο Δήμος Παλλήνης πήρε την πρωτοβουλία να κλειδώσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η δικαιολογία που προβάλλεται από πλευράς Δήμου ότι έγινε ως μέσο πίεσης προς τον Υπουργό για να δοθεί μια ακόμα παράταση ακούγεται τουλάχιστον αστεία. Πως θα πιέσεις κύριε Δήμαρχε όταν είσαι στην ουσία μόνος σου?? Οι υπόλοιποι Δήμαρχοι στην Ανατολική Αττική άφησαν τις αθλητικές εγκαταστάσεις τους ανοικτές για τους Δημότες δίχως να υπολογίσουν τις όποιες κυρώσεις προβλέπει ο νόμος. Άλλωστε όλο το προηγούμενο διάστημα που λειτουργούσαν χωρίς άδεια δεν ανησυχούσατε για την ασφάλεια των αθλητών και των δημοτών???

Αν ανησυχούσατε θα είχατε φροντίσει τουλάχιστον να υπάρχει εξοπλισμένο ιατρείο & πυρασφάλεια(όπως ζητά ο νόμος που επικαλείστε) σε κάθε αθλητική εγκατάσταση. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι πάνω από όλα σας ενδιαφέρει εσείς προσωπικά να μην υποστείτε τις όποιες κυρώσεις προβλέπει ο συγκεκριμένος νόμος και όχι η ασφάλεια των δημοτών.

Αν σας ενδιέφερε πραγματικά η ασφάλεια θα έπρεπε να είχατε κάνει όλες τις ενέργειες που απαιτούντο ασχέτως αν το προέβλεπε η νομοθεσία. Δεν το πράξατε όμως και αυτό σας εκθέτει ανεπανόρθωτα. Κρυφτείτε λοιπόν πίσω από την ευθυνοφοβία & την ανεπάρκεια σας.

Υ.Γ. Να σας θυμίσω κάτι το οποίο λέει ο σοφός λαός μας : "όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες"

Δημότης Παλλήνης πατέρας 2 παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Οι σύχρηστες τουαλέτες (επικίνδυνες για τα παιδιά μας) καθώς και η ανυπαρξία συντήρησης των γηπέδων τόσα χρόνια δεν ενόχλησε κανέναν!! Το ότι υπάρχουν υπάλληλοι διακοσμητικά στοιχεία επίσης δεν ενοχλεί κανέναν…. Μήπως τελικά ο καθένας παίρνει αυτό που πραγματικά του αξίζει;;;;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...