ΠΑΛΛΗΝΗ: Λύνεται προσωρινά με κοινή υπουργική απόφαση το πρόβλημα με τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: Λύνεται προσωρινά με κοινή υπουργική απόφαση το πρόβλημα με τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:40 μ.μ.

Photo 20140903184716

Κοινή Υπουργική Απόφαση θα βγει τις επόμενες ώρες η οποία θα λύνει το πρόβλημα με τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων, σύμφωνα με πληροφορίες…

Λύνεται ο γρίφος για την πρεμιέρα των πρωταθλημάτων. Πηγή της mikriliga.com αναφέρει ότι το αργότερο έως την Τρίτη θα βγει η περίφημη ΚΥΑ μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και του Υπουργείου Εσωτερικών, που θα δίνει το πράσινο φως στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων.

Έστω κι αν φτάσαμε στο παρά πέντε για να ξεκαθαριστεί το πολύπλοκο ζήτημα, όλα δείχνουν πως τα Πρωτάθληματα θα ξεκινήσουν κανονικά την προσεχή Κυριακή, μιας και θα δοθεί παράταση έως την αυγή του 2015 για τις άδειες λειτουργίας των γηπέδων.

Αναμονή για το επίσημο χαρτί...

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Λάϊε ο Ζούτσος δεν προκειται να δωσει παραχωρητήριο στο Παλληνιακό. Μην χαιρεσαι ....

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...