Παναγιώτης Μερτύρης: Η παράταξή μας θα αγωνιστεί για την διαφάνεια ,την χρηστή και νοικοκυρεμένη διαχείριση , την ίση και αμερόληπτη αντιμετώπιση των δημοτών. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης: Η παράταξή μας θα αγωνιστεί για την διαφάνεια ,την χρηστή και νοικοκυρεμένη διαχείριση , την ίση και αμερόληπτη αντιμετώπιση των δημοτών.

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:09 π.μ.


Αγαπητές συνδημότισσες ,  αγαπητοί  συνδημότες,


Με την ολοκλήρωση της ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ξεκινάει η νέα αυτοδιοικητική  περίοδος για τον Δήμο μας.  

Στη νέα αυτή αρχή έχουμε την  τιμητική  θέση της μείζονος αντιπολίτευσης. Και την θεωρούμε τιμητική, γιατί η θέση αυτή είναι η προυπόθεση της  δημοκρατίας και γιατί εκεί θεωρήσατε ότι μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα στην διοίκηση  του Δήμου μας.

Για μας ,τους  εκλεγμένους και μη της παράταξής  μας, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι όπως εκλέχθηκε από εσάς  αποτελεί το υλικό πάνω στο οποίο θα γράψουμε το καινούργιο βιβλίο στην πορεία του τόπου μας.

Η παράταξή μας με την εμπειρία των παλαιοτέρων  αλλά και την δημιουργική πνοή των νεοτέρων θα συμμετέχει στην διοίκηση του Δήμου με ένα και μόνο μέτρο.

Την ανάπτυξη και αξιοποίηση του τόπου, την ομαλή και αξιοπρεπή  διαχείριση της καθημερινότητας των δημοτών , την μέριμνα και φροντίδα των ευπαθών ομάδων, την πολιτιστική και αθλητική πρόοδο.

Η αντιπολίτευσή μας θα έχει ένα και μόνο σκοπό. Την διαφάνεια ,την χρηστή και νοικοκυρεμένη διαχείριση , την ίση και αμερόληπτη  αντιμετώπιση  των δημοτών.

Στοίχημά μας  η αλλαγή νοοτροπίας  στην λήψη και εκτέλεση των αποφάσεων προς όφελος του γενικού συνόλου .Στοίχημά μας η συνεργασία για την αξιοποίηση κάθε θετικού σημείου του προγράμματός  μας. Στοίχημά μας η ειλικρινής  επικοινωνία μαζί σας  για τις όποιες προσδοκίες σας από τη  διοίκηση  του Δήμου.

Η θέση της αντιπολίτευσης είναι θέση ευθύνης, θέση ελέγχου, θέση ισορροπίας  μεταξύ εξουσίας και δημοτών. Και για  τον σκοπό αυτό δώσαμε όρκο ότι θα τον εκπληρώσουμε  μαζί με εσάς. Οσους μας τιμήσατε με την ψήφο  σας , αλλά και όσους  είχατε μια άλλη προτίμηση. Η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι η φωνή όλων όσων πιστεύουν  στην καινούργια εποχή για την τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους του ΔημοτικούΣυμβουλίου  δημιουργική και εποικοδομητική  θητεία.

 

Παναγιώτης  Μερτύρης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...