Μεγάλη νίκη στη Κερατέα ο Παλληνιακός !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μεγάλη νίκη στη Κερατέα ο Παλληνιακός !!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 | 7:20 μ.μ.

Μπορεί την προηγούμενη Κυριακή από ατυχία να μην πήρε τους 3 πόντους της νίκης, όμως εχθές ο Παλληνιακός συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Κεραυνού Κερατέας με 2-0.
Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου έδειξαν διαβασμένοι, γνώριζαν το παιχνίδι του αντιπάλου και από την αρχή επέβαλλαν τον ρυθμό τους κάνοντας ξεκάθαρο ποιος ήταν το αφεντικό στο παιχνίδι. Πέτυχαν 2 τέρματα, είχαν 2 δοκάρια ενώ σε καμία περίπτωση δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να γίνουν απειλητικοί φθάνοντας έτσι σε μια καθαρή νίκη μέσα σε μια έδρα παραδοσιακά δύσκολη για όλες τις ομάδες της κατηγορίας.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Παλληνιακός παρά τις απουσίες των Ελ Γκαμάλ και Καρπούση, Ρουφαγάλα (τραυματίες), του Κούνα (εκτίει τιμωρία 3 αγωνιστικών) αλλά και του Μητσιάρα (έλλειπε λόγω οικογενειακού προβλήματος) έδειξε να μην επηρεάζεται από αυτό και αντίθετα συνέχισε την καλή εμφάνιση της 1ης αγωνιστικής με τον Μαραθώνα παίρνοντας 3 σημαντικούς για την συνέχεια πόντους.
Οι 11 που ξεκίνησαν ήταν οι: Χριστοφιλέας, Μπούρας Π., Κούσης, Καλούδης, Αλβανός, Γρηγορόπουλος, Σιάσος, Μπούρας Η., Κοβάνης, Νάκου, Κυριόπουλος.
Από το 1ο σφύριγμα της αναμέτρησης ο Παλληνιακός παίζοντας οργανωμένα, έχοντας την κατοχή της μπάλας και με πολλή καλή κυκλοφορία έδειχνε πιο έτοιμος και πιο σίγουρος για το τι ζήταγε από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι τοποθετήσεις αλλά και οι κινήσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο έδειχναν ότι είχαν μελετήσει τον αντίπαλο, ήξεραν τον τρόπο παιχνιδιού του βγάζοντας έτσι μια σιγουριά στις ενέργειες τους.
Στο Α΄ημίχρονο η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν άψογη με αποτέλεσμα ο Χριστοφιλέας να μην βρεθεί σε καμία φάση εκτεθειμένος ενώ όποτε χρειάσθηκε (ιδίως σε κάποια στημένα) καθάρισε εύκολα μεταφέροντας έτσι την ηρεμία και την σιγουριά στους υπόλοιπους. Στον νευραλγικό χώρο του κέντρου οι χαφ του Παλληνιακού επέβαλλαν τον ρυθμό τους και πέρασαν αρκετές μπαλιές στο επιθετικό τρίο. Οι επιθετικοί αυτήν την φορά εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες και πριν τελειώσει το α΄μέρος πέτυχαν 2 γκόλ με  τον Νάκου και τον συνήθη ύποπτο Κοβάνη ενώ είχε προηγηθεί και δοκάρι μετά από απευθείας χτύπημα φάουλ του Σιάσου.


Το δοκάρι του Σιάσου μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ

Στο Β΄ημίχρονο ο Κεραυνός μπήκε πιο επιθετικά αλλά μετά το 10 λεπτο ο Παλληνιακός πήρε πάλι τον έλεγχο του παιχνιδιού με την βοήθεια και των αλλαγών (Καββαδίας, Κανάκης, Τριανταφύλλου), διαχειρίσθηκε το υπέρ του σκορ και θα μπορούσε στην εκπνοή του αγώνα να πετύχει και 3ο τέρμα όταν σε όμορφο τελείωμα-πλασέ του Σιάσου η μπάλα κατέληξε πάλι στο δοκάρι.
Οι αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Κερατέας με το τέλος του αγώνα χειροκρότησαν θερμά παίκτες και προπονητές αναγνωρίζοντας την καλή τους εμφάνιση και ανανέωσαν το ραντεβού για την προσεχή Τετάρτη 16:30 στην Παλλήνη με την ομάδα της Σταμάτας για την 3η αγωνιστική.
Στις καθιερωμένες δηλώσεις ο προπονητής Σωκράτης Κιούρκος αφού ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την διάθεση και την αγωνιστική πειθαρχεία δήλωσε τα εξής : Αγωνιστικά σήμερα δείξαμε πιο έτοιμοι από την ομάδα της Κερατέας και το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Είχαμε δει και μελετήσει τον τρόπο παιχνιδιού τους, όλα τα παιδιά έκαναν αυτό που τους ζήτησα μέσα στο γήπεδο, κάναμε φάσεις βάλαμε 2 γκόλ είχαμε 2 δοκάρια αλλά το κυριότερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα ήμασταν συγκεντρωμένοι καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και όταν χρειάσθηκε μπορέσαμε να διαχειρισθούμε το αποτέλεσμα. Για ακόμα μια φορά θέλω να τονίσω την πίστη μου στο φετινό ρόστερ και αυτό αποδεικνύεται από το ότι σήμερα οι όποιες απουσίες υπήρχαν, στην ουσία δεν φάνηκαν αφού και αυτοί που τους αναπλήρωσαν αλλά και οι υπόλοιποι λειτούργησαν σαν ομάδα, σαν σύνολο και το κυριότερο σαν οικογένεια. Θέλω όμως να επισημάνω σε όλους ότι αν δεν κερδίσουμε την προσεχή Τετάρτη την Σταμάτα στο γήπεδο μας, αυτούς τους 3 βαθμούς που πήραμε σήμερα, θα τους έχουμε πετάξει.
Από την Διοίκηση ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε: Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας του Κεραυνού Κερατέας για την άψογη φιλοξενία και με την σειρά μου υπόσχομαι να την ανταποδώσουμε στον 2ο γύρο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ. & τους φίλους που συνόδεψαν την ομάδα μας σε αυτόν τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα. Αγωνιστικά μεταφέρω τα συγχαρητήρια όλων σε προπονητές και ποδοσφαιριστές για την μεγάλη αυτή νίκη και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...