Με ρούχα γυναικεία ο παιδόφιλος δάσκαλος - Επτά συγκλονιστικές υποθέσεις με παιδόφιλους δασκάλους Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Με ρούχα γυναικεία ο παιδόφιλος δάσκαλος - Επτά συγκλονιστικές υποθέσεις με παιδόφιλους δασκάλους

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:43 μ.μ.

Αποφασισμένο να στείλει στο σπίτι τους τους εκπαιδευτικούς με «αδυναμία στους ανηλίκους» είναι το υπουργείο Παιδείας. Ηδη απολύθηκαν εφτά εκπαιδευτικοί που είχαν συλληφθεί να κυκλοφορούν ακόμη και με... γυναικεία ρούχα και να έχουν στην κατοχή τους σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας! Ολοι έχουν παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, ωστόσο εκκρεμούν δύο νέες περιπτώσεις, που διαβιβάστηκαν χθες στο υπουργείο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Το σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων εκπαιδευτικών που έχουν συλληφθεί για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού έχει φθάσει στα χέρια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτας Φάκου, η οποία θα εξετάσει εκ νέου τις υποθέσεις.

«Ψάρευε» τουρίστες

Στον φάκελο που διαβίβασε ο διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης στο υπουργείο Παιδείας, έπειτα από συνεννόηση που είχε με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ξεχωρίζουν δύο τρανταχτές περιπτώσεις εκπαιδευτικών, οι οποίοι συνέχιζαν να διδάσκουν ενώ είχε ήδη εξακριβωθεί ότι ήταν παιδόφιλοι.

Η πρώτη περίπτωση αφορά 55χρονο εκπαιδευτικό, ο οποίος δίδασκε σε δημοτικό σχολείο στην Κρήτη και του άρεσε να ντύνεται... γυναίκα!

Η αποκάλυψη για τον δάσκαλο και το ανατριχιαστικό υλικό που βρέθηκε στον υπολογιστή του έγινε από ξενοδόχο σε τουριστική περιοχή της μεγαλονήσου, το οποίο ο δάσκαλος επισκεπτόταν συχνά. Αυτές οι επισκέψεις του στην ιδιαίτερα τουριστική περιοχή είχαν στόχο κυρίως τους νεαρούς Βρετανούς, που γλεντούσαν μέχρι λιποθυμίας στα διάφορα μπαρ της περιοχής.

Ο 55χρονος φορούσε σέξι εσώρουχα και αποκαλυπτικά γυναικεία ρούχα, με τα οποία έβγαινε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και έκανε άσεμνες χειρονομίες στους νεαρούς τουρίστες παίρνοντας ταυτόχρονα καυτές πόζες, προκειμένου να τους δελεάσει και να τους πείσει να επισκεφτούν το δωμάτιό του!

Κόπωση

Οταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ο ξενοδόχος ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του εκπαιδευτικού. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν τουλάχιστον δύο σκληροί δίσκοι γεμάτοι με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά καθηγήτρια Γυμνασίου, 43 ετών, επίσης στην Κρήτη, η οποία αποπλανούσε επί μακρό διάστημα 13χρονο μαθητή της! Ο ανήλικος, που ήταν ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης του, έδειχνε το τελευταίο διάστημα έντονα σημάδια... κόπωσης λόγω των σεξουαλικών του περιπετειών με την καθηγήτρια και οι βαθμοί του είχαν καθοδική πορεία. Το γεγονός αυτό είχε αποτέλεσμα οι γονείς του να τον πάνε σε γιατρό, ο οποίος διέγνωσε την αιτία της κόπωσης.

Τελικά, ο μαθητής αποκάλυψε στους γονείς του πως η καθηγήτριά του τον υποχρέωνε σε πολύωρες ερωτικές περιπτύξεις, με αποτέλεσμα το παιδί να τα φορτώσει στον κόκορα, όπως λέει ο λαός, όσον αφορά τα μαθήματα. Βέβαια, η καθηγήτρια συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου.

Για περιπτώσεις εκπαιδευτικών όπως αυτές δήλωσε -φανερά αγανακτισμένος- ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος ότι «Ολοι αυτοί θα πάνε σπίτι τους, και ας πάνε και στον Πάπα», καθώς είχε λάβει από τον διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον φάκελο με όσους είχαν συλληφθεί να έχουν στην κατοχή τους υλικό πορνό με παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...