Έρχεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έρχεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:34 μ.μ.

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σε όλη την Ελλάδα από την ερχόμενη Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, ως και 15 βαθμούς Κελσίου χαμηλότερα.

Ενδεικτικό της μεταβολής του καιρού είναι το γεγονός οτι στην Πάτρα απο την Τετάρτη κυρίως και για το επόμενο διάστημα η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει στη μέγιστη τιμή της τους 25 βαθμούς κελσίου.

Πιο συγκεκριμένα, από τη Τρίτη, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά σε όλη τη βόρεια Ελλάδα, αγγίζοντας το μεσημέρι, τους 21-22oC, ενώ από τη Τετάρτη, αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και στην υπόλοιπη χώρα, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 24-25oC.

Τις βραδινές ώρες, η ψύχρα ως και το κρύο θα λέγαμε, θα είναι αισθητά κυρίως στη βόρεια αλλά και κεντρική Ελλάδα. Μάλιστα, στη βόρεια ημιορεινή και ορεινή Ελλάδα, η θερμοκρασία θα πέσει πρόσκαιρα τις βραδινές ώρες και κάτω από τους 4-5oC.

Το Φθινόπωρο λοιπόν φαίνεται να μπαίνει στη χώρα μας και θερμοκρασιακά από τις 24 Σεπτεμβρίου και μετά. Πάντως ο φετινός Σεπτέμβριος, θεωρείται ως ο πιο βροχερός των τελευταίων 10 περίπου ετών. Σύμφωνα και με τους επιστήμονες, φέτος, ο Χειμώνας, ενδέχεται να είναι αρκετά ''βαρύς'', με πολλά κρύα και χιόνια στην Ευρώπη.

Πηγή: Πληροφορίες απο greek-weather.org

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...