Χαριστικό παζάρι ρούχων στο Στέκι Αλληλεγγύης στην Παλλήνη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Χαριστικό παζάρι ρούχων στο Στέκι Αλληλεγγύης στην Παλλήνη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:23 μ.μ.


Χαριστικό παζάρι ρούχων στο Στέκι Αλληλεγγύης στην Παλλήνη

Χαριστικό παζάρι ρούχων στο Στέκι Αλληλεγγύης στην Παλλήνη, το Σάββατο και την Κυριακή 27 και 28 Σεπτεμβρίου και ώρες 10-14.00 και 18.00-22.00.


Το Στέκι βρίσκεται στην Παλλήνη, Μαυρομιχάλη και Υψηλάντου, πίσω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Χαρίζω σημαίνει δωρίζω, και είναι ένα ρήμα που ενώ ορίζει μια πράξη, την πράξη του δίνω κάτι χωρίς αντάλλαγμα, στην πραγματικότητα εμπεριέχει τόσο όμορφα συναισθήματα και μπορεί εύκολα να προσδιορίσει την ποιότητα του ανθρώπου που χαρίζει.

Χαρίζουμε τα ρουχαλάκια, παιχνιδάκια, αντικείμενα παιδικά και οτιδήποτε που δεν θέλουμε και δεν ξέρουμε που να τα δώσουμε! Υπάρχουν άνθρωποι που τα θέλουν και τα χρειάζονται πραγματικά!

Αυτό σημαίνει Αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο και ΟΧΙ ελεημοσύνη...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...