Σκότωσε με κυνηγετικό όπλο δύο σκύλους Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σκότωσε με κυνηγετικό όπλο δύο σκύλους

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 | 4:04 μ.μ.

oplo1_396358507

Συνελήφθη 55χρονος στο Λαμπρινό Ξάνθης ο οποίος σκότωσε δύο σκύλους. Ο άνδρας συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας περί ζωοκτονίας.
Χθες το απόγευμα, ο δράστης πυροβόλησε, με κυνηγετικό όπλο, τα δύο σκυλιά 54χρονου και στη συνέχεια έθαψε το ένα απ' αυτά στην αυλή του σπιτιού του.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού, αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 55χρονο, χθες το βράδυ, και κατέσχεσαν το όπλο, το οποίο ανήκε στον 27χρονο γιο του, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό θανάτωσης ζώων, η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει τους πολίτες ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, ο ακρωτηριασμός, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή, ή και με τις δύο ποινές.

http://www.madata.gr/epikairotita/social/375675.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...