Ο Αγιασμός του Παλληνιακού (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Αγιασμός του Παλληνιακού (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:47 π.μ.

P9120117

Την Παρασκευή το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός για την ομάδα του Παλληνιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο αγιασμός έγινε στο Δημοτικό στάδιο Παλλήνης με την παρουσία του Δ.Σ.,παικτών και προπονητών της ανδρικής ομάδας, αρκετών παιδιών απο τις ακαδημίες, πρώην παραγόντων, γονέων και φίλων της ομάδας.

Μετά το τέλος του αγιασμού απο τον γνωστό για τα φίλαθλα αισθήματα και λάτρη του ποδοσφαίρου Παπά-Κυριάκο όλοι οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν ευχές για την νέα σαιζόν και παρακολούθησαν την τελευταία προπόνηση της ανδρικής ομάδας πριν το Κυριακάτικο παιχνίδι.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις ο Πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου ευχήθηκε σε όλη την οικογένεια του Παλληνιακού καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα. Ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και τόνισε για άλλη μια φορά την σημαντική δουλειά που γίνεται απο όλους στον σύλλογο (κάτι το οποίο φάνηκε απο την παρουσία στον αγιασμό, για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια, πλήθους γονέων και παιδιών απο τις ακαδημίες).

Προπονητές, ποδοσφαιριστές και Διοίκηση είμαστε ενωμένοι, αγαπημένοι και το κυριότερο αποφασισμένοι να πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.Θέλουμε τον κόσμο της Παλλήνης κοντά μας, δίπλα στην ομάδα, δίπλα στα παιδιά μας.Την Κυριακή ξεκινάμε το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η Μάχη Μαραθώνα, είναι σημαντικό ότι δόθηκε λύση στο θέμα του γηπέδου μετά την παράταση στις αδειοδοτήσεις άρα η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη.

Ο προπονητής Σωκράτης Κιούρκος αρκέστηκε σε ευχές για υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Μαραθώνα.

P9120118

πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε όλες τις φωτογραφίες

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...