Έρχονται βροχές και καταιγίδες Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:40 π.μ.

Το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα θα επηρεάσει τη χώρα μας από σήμερα το βράδυ προκαλώντας έντονες βροχές και καταιγίδες.

Όπως δήλωσε στο real.gr o μετεωρολόγος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, οι βροχές και οι καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα είναι ισχυρές θα ξεκινήσουν στη δυτική Ελλάδα σήμερα τις νυχτερινές ώρες.

Αύριο, Τρίτη, τα κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν στα δυτικά και βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια τμήματα, καθώς και στο βόρειο Αιγαίο.

Και την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει άστατος με βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά, οι οποίες τοπικά στα ανατολικά και βόρεια τμήματα θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και δε θα ξεπερνά τους 30 βαθμούς, ενώ δε προβλέπεται να επηρεαστούν ιδιαίτερα οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Real.gr

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...