Σύλλογος Γονέων 4ου Δημοτικού Γέρακα: Δίπλα στα παιδιά και αυτή τη σχολική χρονιά Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σύλλογος Γονέων 4ου Δημοτικού Γέρακα: Δίπλα στα παιδιά και αυτή τη σχολική χρονιά

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 | 12:59 π.μ.

45980ae52ee8f23c70d17c98df90558d_XL

Η πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς είναι συνδεδεμένη με τον καθιερωμένο Αγιασμό, με την επανασύνδεση των φίλων, με την αγωνία της καινούργιας τάξης και γεμάτη ανάμικτα συναισθήματα!

Πρωταγωνιστές της σχολικής χρονιάς είναι οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό που συμβιώνουν αρμονικά, με πολυ προσπάθεια και απο τις δυο πλευρές,αλλά  κυρίως με πολύ υπομονή κι αγάπη από τους δασκάλους μας.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Γέρακα, είμαστε πάντα δίπλα στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς προσπαθώντας να συνδράμουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο εκπαιδευτικό έργο και το σχολικό βίο των παιδιών μας. Και σε αυτό συμβάλουν όλοι οι γονείς.

Παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες, ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων δεν μπόρεσε να προμηθεύσει σύστημα μικροφωνικής στο σχολείο μας. Αισθανόμαστε λοιπόν χρέος μας να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους γονείς που με την βοήθειά τους μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε την δέσμευσή μας. Να αποκτήσουμε το πολυπόθητο και αναγκαίο - τόσο για το σχολείο όσο και για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου - σύστημα μικροφωνικής, το οποίο και χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά σήμερα!

Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, και αυτή τη σχολική χρονιά, την προσπάθειά να προσφέρουμε στα παιδιά μας και στο σχολείο.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς και εκφράζουμε τη βεβαιότητα κάθε χρονιά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη!!!

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...