Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Β. Οικονόμου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανοίγουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015. Το θέμα έφερε στη Βουλή ο Β. Οικονόμου

Written By Pallini Press on Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:06 μ.μ.

Ο Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου, εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των αρμόδιων Υπουργείων στο αίτημα να μην κλείσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων και να δοθεί παράταση ώστε να μπορέσουν οι νέες διοικήσεις των Δήμων να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αδειοδότησής τους.

Συγκεκριμένα όπως τόνισε σε σχετική του ερώτηση στη Βουλή (Αρ. Πρωτ. 2238/04/09.2014) ο Βασίλης Οικονόμου, απαιτείται χρόνος για να συγκεντρωθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τους Δήμους για την αδειοδότηση των αθλητικών τους εγκαταστάσεων που αν και ανεγέρθηκαν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ή τον ΟΣΚ, σε πολλές περιπτώσεις είναι πολεοδομικά αυθαίρετες. Παράλληλα ο κίνδυνος απόδοσης ποινικών ευθυνών στις δημοτικές αρχές καθιστούσε αδύνατη τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων όπου αθλούνται αθλητές και αθλητικά σωματεία.

Η παράταση που δόθηκε στους Δήμους να ολοκληρώσουν την διαδικασία αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων έως τον Φεβρουάριο του 2015, κρίνεται ικανοποιητική και ελπίζουμε ότι θα εκπληρωθούν οι όροι αδειοδότησης που απαιτεί ο νόμος.

Βέβαια οι δημοτικές αρχές οφείλουν άμεσα να προβούν σε έλεγχους ασφαλείας για το σύνολο των εγκαταστάσεών τους ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα.

πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...