Να γίνει αναθεώρηση και επαναπροσδιορισμός των ορίων κατανομής των μαθητών ζητά για 2η χρονιά ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Να γίνει αναθεώρηση και επαναπροσδιορισμός των ορίων κατανομής των μαθητών ζητά για 2η χρονιά ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:27 π.μ.


Με επιστολή του προς την νέα Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Παλλήνης, ο Σύλλογος Γονέων του 5ου Δημοτικού Γέρακα ζητά για δεύτερη χρονιά επανπροσδιορισμό των ορίων κατανομής μαθητών στις σχολικές μονάδες, επισημαίνοντας ότι στο νεοανεγερθέν 10θέσιο σχολείο ήδη λειτουργεί ως 15θέσιο. Ακολουθεί η επιστολή.

Προς

Αντιδήμαρχο Παιδείας κα. Βασιλική Μελισσά

Πρόεδρο πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Δημήτριο Καρκούλια

Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βασιλική Ξύθαλη

Κοιν.

Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο

Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής κ. Γκίνη Δημήτριο

Διευθυντή 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα κ. Δημήτριο Παυλή

Γέρακας, 20-09-2014

Αριθμ. Πρωτοκ.02/20-9-2014

Στις 4/9/2014 στις 13:30 μμ στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου πραγματοποιήθηκε Σχολικό Συμβούλιο με μόνο θέμα την κατανομή των μαθητών βάσει των υπαρχόντων ορίων.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του συμμετείχε και σε απόλυτη συμφωνία με το Σύλλογο Διδασκόντων του 5ου Δημοτικού Σχολείου, συναποφάσισαν ότι, πρέπει να υπάρξει ουσιαστική και θεσμική αλλαγή των ορίων του σχολείου μας.

Η απόφαση αυτή στηρίχτηκε από μέρους του Συλλόγου μας σε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 03-09-2013 και στις απόλυτα τεκμηριωμένες προτάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων ότι με τις υπάρχουσες υποδομές του σχολείου μας (αριθμός αιθουσών και μέγεθος προαύλιου χώρου) είναι αδύνατον να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες ενός τρίτου τμήματος της Α Δημοτικού.

Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό ότι το 5ο δημοτικό κατασκευάστηκε με σκοπό να λειτουργήσει ως 10θέσιο και τη στιγμή αυτή λειτουργεί ως 15θέσιο.

Προκειμένου λοιπόν να αποφεύγονται προβλήματα και φασαρίες στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς με τους υπεραρίθμους νέους μαθητές της Α΄ Δημοτικού, που δικαιολογημένα ζητούν να εγγραφούν στο σχολείο μας λόγω των διευρυμένων ορίων που καλύπτει η σχολική μας μονάδα, παρακαλούμε να μεριμνήσετε, ώστε να αναθεωρηθούν και να επαναπροσδιοριστούν τα όρια κατανομής των μαθητών.

Επισημάνουμε τέλος ότι το ΔΣ του Συλλόγου μας για δεύτερη συνεχή χρονιά επανέρχεται του ιδίου αιτήματος.

Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειές σας.

Με τιμή

ΤΟ ΔΣ

ΠΗΓΗ

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...