1ο ΓΕΛ Παλλήνης: Ενωμένοι εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς σφίγγουμε τα χέρια, φωνάζουμε και διεκδικούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

1ο ΓΕΛ Παλλήνης: Ενωμένοι εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς σφίγγουμε τα χέρια, φωνάζουμε και διεκδικούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014 | 1:20 π.μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η τράπεζα θεματων μάς έβγαλε στο δρόμο! Πολλοί συμμαθητές μας έμειναν μεταξεταστέοι, άλλοι διέκοψαν την φοίτηση τους, ενώ άλλοι στράφηκαν στα εγκαταλελειμμένα από το κράτος τεχνικά λύκεια όπου καταργήθηκαν οι περιζήτητες ειδικότητες και 2.5000 εκπαιδευτικοί εμειναν στο δρόμο. Δεν πάει άλλο!

Για να αποκτήσουμε δικαίωμα στη μόρφωση και να κλείσουμε μια για πάντα την πόρτα στη παραπαιδεία ας κινητοποιηθούμε τώρα. Όσο εμείς και οι γύρω μας είμαστε "βουτηγμένοι" μέχρι το λαιμό στη λογική του "δεν βαριέσαι", του "δεν με νοιάζει", του "δεν γίνεται τίποτα", της "ανάθεσης" παραδιδόμαστε στην διδακτορία που μάς επιβάλλουν.

Ενωμένοι εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς σφίγγουμε τα χέρια! Υπογράφουμε το δικό μας κοινωνικό συμβόλαιο. Δίνουμε όλοι το παρόν στη πορεία διαμαρτυρίας την Παρασκευή 26/09 με σημείο εκκίνησης τον προαστιακό Παλλήνης, ώρα 10:30 το πρωί. Καταλήγουμε στο γραφείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Γέρακα.

ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Συντονιστικό Μαθητών 1ου ΓΕΛ Παλλήνης

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...