ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 1–3 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 1–3

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:40 μ.μ.

Μεγάλη νίκη της νεοφώτιστης Ατλαντίδος (ίσως η μεγαλύτερη της ιστορίας της), επί του ιστορικού Αχιλλέα Κ. Αχαρνών με 3-1. Παίκτες, παράγοντες και φίλοι της Ατλαντίδος πανηγύρισαν έξαλλα την πρώτη νίκη της ομάδας τους στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι του Αχιλλέα μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, κι άνοιξαν το σκορ (1-0) στο 20’ με σκόρερ τον Τσάκαλο.

Όμως, η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στην Ατλαντίδα, η οποία τελικά επικράτησε με το εντυπωσιακό 3-1! Ισοφάρισε 1-1 ο Ξαγοράρης στο 34’, με εκπληκτικά δυνατό απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ, που έστειλε την μπάλλα να κτυπήσει δύο φορές στα δοκάρια του Χαριτίδη και μετά να καταλήξει στα δίχτυα! Στο 44’ ο Ξαγοράρης τραυματίσθηκε και αποχώρησε από τον αγώνα.

Το ημίχρονο έληξε 1-1 και στο β’ μέρος η Ατλαντίς ήταν εξαιρετική, παρά την έντονη προσπάθεια των γηπεδούχων να κρατήσουν την ασυγκράτητη ορμή των αντιπάλων τους. Το 1-2 πέτυχε ο Μπάμης στο 59’ και το 1-3 ο Χατζηκοκολάκης στο 77’ μέσα σε ενθουσιώδεις επευφημίες των φίλων των φιλοξενουμένων…

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος Αντ., Ντόστης, Τσιαλογιάννης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Χαριτίδης, Αβραμόπουλος, Γκέρτσος (46' Σάλαρι), Τσαναχτσίδης, Ξενάκης, Κωστόπουλος (80' Τσέλιος), Σταματόπουλος, Καλογήρου, Γκολλόσι (80' Παπαχρήστου), Τσάκαλος, Καρβούνης.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Κάκαρης, Μπενέκος, Μπαμπαλούκας, Ξαγοράρης (44' λ.τρ. Αλίου), Χαμπέρης, Τσαδήμας, Καγιάς, Βεντούρης, Μπερέτης (85' Δριλάκης), Μπάμης (70' Χατζηκοκολάκης).

http://neaepsana.blogspot.gr/2014/09/13.html

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...