Γέρακας-Παλληνιακός 0-3 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γέρακας-Παλληνιακός 0-3

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:53 μ.μ.

Το Σάββατο 6/9 στο γήπεδο του Γέρακα ο Παλληνιακός επιβλήθηκε με 3-0 του Ο.Φ. Γέρακα προσφέροντας κατά διαστήματα πολύ όμορφο θέαμα. Ο αγώνας ξεκίνησε με έντονη βροχόπτωση η οποία μετά από το ημίωρο σταμάτησε κάνοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών πιο εύκολες.

Ο Σωκράτης Κιούρκος παρέταξε μια αρκετά νεανική ομάδα με σαφή επιθετικό προσανατολισμό στηριζόμενος στην καλή κυκλοφορία της μπάλας από όλες τις γραμμές καθώς και στο πάθος και την διάθεση όλων όσων αγωνίσθηκαν.

Στο Α ημίχρονο και βοηθούντος του καιρού μετά το 20 οι ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού είχαν την κατοχή, κυκλοφόρησαν την μπάλα, δημιούργησαν αρκετές φάσεις και σημείωσαν το 1ο γκόλ με άπιαστη κεφαλιά του Κυριόπουλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Κανάκη.

Η ενδεκάδα του Α ημιχρόνου: Αραχωβίτης, Καραγιάννης, Κούσης, Μπούρας Παν., Κοκκινάκης, Γρηγορόπουλος, Νάκου, Μαργέλης, Κυριόπουλος, Κανάκης, Μητσιάρας.

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση μετά από 4 χρόνια του Αραχωβίτη κάτω από τα δοκάρια και το ότι από τους 11 πλην του Γρηγορόπουλου όλοι προέρχονται από τις ακαδημίες του Παλληνιακού!!!

Στο 2ο ημίχρονο συνεχίσθηκε η καλή εικόνα του 1ου με πολλές φάσεις ποιοτικό ποδόσφαιρο και άλλα δύο τέρματα τα οποία σημειώθηκαν το 2ο από τον Κούνα μετά από ασίστ του νεαρού Ντοβλέτη ο οποίος πέτυχε με ωραίο πλασέ το 3ο γκόλ.

Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι : Ελ Γκαμάλ, Καββαδίας, Ντοβλέτης, Κούνας, Αρμπετίνος, Μπούρας Δ., Τζεμπελίκος και Φότο. (και εδώ πλην των Ελ Γκαμάλ και Ντοβλέτη οι υπόλοιποι προέρχονται από τις ακαδημίες του Παλληνιακού).

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα επιτυχημένο τεστ και για τις 2 ομάδες και διεξήχθη σε όμορφο κλίμα παρουσία αρκετών φιλάθλων.

Ο Γέρακας παρότι βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας του έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Παλληνιακού, Σωκράτης Κιούρκος δήλωσε :

Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε αρκετά νέα παιδιά και να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος την άλλη Κυριακή. Είχαμε διάθεση καλή κυκλοφορία δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα. Το σημερινό παιχνίδι προσέφερε επιπλέον εμπειρία στα νέα παιδιά και εντάσσεται μέσα στον γενικότερο προγραμματισμό της προετοιμασίας με σκοπό την όσο δυνατόν πιο άμεση αλλά κυρίως σωστή ένταξη τους στο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε για φέτος. Όλα τα παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα προσπάθησαν είχαν όρεξη, πάθος αλλά το κυριότερο είναι ότι όλα έχουν το ταλέντο και σίγουρα μπορούν να βοηθήσουν. Τους συστήνω υπομονή, πολύ δουλειά στις προπονήσεις και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει.

Από την διοίκηση τον αγώνα παρακολούθησαν ο Πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου τα μέλη της Διοίκησης κύριοι Γιαβρούδης, Μπούρας, Κοκκινάκης και αρκετοί φίλοι της ομάδας.

Ο Πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε : Ευχαριστούμε την διοίκηση του φίλου και γειτονικού σωματείου Ο.Φ. Γέρακα για την άψογη φιλοξενία, τον προπονητή κύριο Καλούδη καθώς και τους ποδοσφαιριστές για την άψογη συμπεριφορά τους και τους ευχόμαστε καλή πορεία και άνοδο στην Β’ κατηγορία. Ελπίζω να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με την αδειοδότηση των γηπέδων του Δήμου μας το οποίο δημιουργεί τεράστια προβλήματα και σε εμάς αλλά και στον Ο.Φ.Γέρακα. Είναι κρίμα οι προσπάθειες μας για ενίσχυση του τοπικού αθλητισμού με προώθηση των δικών μας παιδιών να κινδυνεύουν γιατί κάποιοι με τις αποφάσεις και τις πράξεις τους αφήνουν τις ομάδες στην ουσία άστεγες.

Σχετικά με την εικόνα του παιχνιδιού αρκέστηκε στο να συμφωνήσει με τις δηλώσεις του προπονητή τονίζοντας παράλληλα την πίστη του στο φετινό ρόστερ και την δουλειά που γίνεται.

Φωτογραφία αρχείου

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...