Το ζαχαροπλαστείο DELICIEUX για μια ακόμα χρονιά δίπλα στον Παλληνιακό Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Το ζαχαροπλαστείο DELICIEUX για μια ακόμα χρονιά δίπλα στον Παλληνιακό

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 26 Αυγούστου 2014 | 12:14 π.μ.

DSC03297_edited-2[6]

Το Δ.Σ. του Παλληνιακού Α.Ο. ευχαριστεί το ζαχαροπλαστείο DELICIEUX στον Γέρακα για την ευγενική και πολύτιμη βοήθεια του και την φετινή σαιζόν.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Παλληνιακός θα έχει δίπλα του τα ζαχαροπλαστεία DELICIEUX πολύτιμο αρωγό στην προσπάθεια του.

Η ιδιοκτησία του DELICIEUX αποδεικνύει έμπρακτα και σε δύσκολες για όλους μας εποχές το ενδιαφέρον και την διάθεση για προσφορά προς τους συλλόγους της περιοχής μας.

 

Untitled_001aΒ

Magical Snap - 2014.08.26 00.24 - 001

(κοντά στην Κεντρική Πλατεία Γέρακα)

http://palliniakosao.blogspot.gr/2014/08/delicieux.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...