Παναγιώτης Μερτύρης: Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τις νέες και τους νέους του Δήμου μας ,που σήμερα διαβήκατε το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης: Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τις νέες και τους νέους του Δήμου μας ,που σήμερα διαβήκατε το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014 | 2:34 μ.μ.


Πρῶτον, οἶμαι, τῶν ἐν ἀνθρώποις ἐστὶ παίδευσις•

Πρώτο απ΄ τ΄ ανθρώπινα αγαθά, νομίζω είναι η μόρφωση.

Με την φράση αυτή του Αντιφώντα θα δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε εσάς, τις νέες και τους νέους του Δήμου μας ,που σήμερα διαβήκατε το κατώφλι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η χαρά σας για την επίτευξη του στόχου σας αγγίζει και εμάς, σαν γονείς, σαν συμπολίτες. Ο δρόμος, που με τόσο κόπο καταφέρατε να ανοίξετε, είναι γεμάτος προκλήσεις, γνώση ,ελευθερία, ευθύνη. Εύχομαι σε όλους σας να τον περπατήσετε με δύναμη και ωριμότητα. Εύχομαι ευόδωση των προσδοκιών σας και καλή σταδιοδρομία.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Μερτύρης

Επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...