Επέστρεψε στον Παλληνιακό και ο Αραχωβίτης!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επέστρεψε στον Παλληνιακό και ο Αραχωβίτης!!!

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014 | 9:23 μ.μ.

Την τελευταία κυριολεκτικά ώρα των μεταγραφών και μετά από συντονισμένες κινήσεις των ανθρώπων του Παλληνιακού πραγματοποιήθηκε η μεταγραφή-επιστροφή του Παλληνιώτη τερματοφύλακα Ηλία Αραχωβίτη από τον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Ο Αραχωβίτης γεννήθηκε το 1989 στην Παλλήνη ( πατέρας του είναι ο γνωστός σε όλους Νίκος Αραχωβίτης ,παλιός άσσος και επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός στον Παλληνιακό), ξεκίνησε από τα τζούνιορ και σε ηλικία μόλις 17 ετών εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα του Παλληνιακού. Το 2010 μεταγράφηκε στον Κεραυνό Κερατέας ο οποίος αγωνίζονταν στην Γ’ Εθνική κατηγορία ενώ την επόμενη χρονιά μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Λαυρίου με τον οποίο αγωνίσθηκε στην Γ΄& Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Η μεταγραφή είχε έντονο παρασκήνιο και εξελίχθηκε κυριολεκτικά σε θρίλερ το οποίο διαδραματίστηκε από το πρωί της Πέμπτης σε Παλλήνη και Λαύριο, καθώς για τον Αραχωβίτη ενδιαφέρονταν και άλλες ομάδες με τον Χολαργό να έχει φθάσει μια ανάσα πριν από την ολοκλήρωση της, ενώ αργά το μεσημέρι λίγη ώρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία των μεταγραφών ο ποδοσφαιριστής τελικά μετακινήθηκε στον Παλληνιακό. Μεγάλο ρόλο βέβαια έπαιξε και η πρόθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή ο οποίος ήθελε να επιστρέψει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Μετά το τέλος της μεταγραφής και έπειτα από τις καθιερωμένες υπογραφές ο Αραχωβίτης μιλώντας σε φίλους της ομάδας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος, τόνισε το ενδιαφέρον και την άμεση κινητοποίηση όλων στον Παλληνιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι πλέον θεωρεί ότι επέστρεψε στο σπίτι του.

Με την σειρά του φανερά ικανοποιημένος από την εξέλιξη ο Πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε:

Ένα ακόμα παιδί δικό μας επέστρεψε και θα ενώσει και αυτός τις δυνάμεις του στην φετινή προσπάθεια μας.Η Διοίκηση και εγώ προσωπικά κάνουμε αυτό το οποίο υποσχεθήκαμε πριν από ένα μήνα όταν αναλάβαμε, δηλαδή να παίζουν στον Παλληνιακό όλο και περισσότερα παιδιά τα οποία προέρχονται από τα σπλάχνα του.

Καλωσορίζουμε πίσω στην μεγάλη οικογένεια του Παλληνιακού τον Ηλία Αραχωβίτη ένα παιδί δικό μας, ο οποίος μετά την επιτυχημένη πορεία του σε μεγαλύτερες κατηγορίες αποφάσισε και τον ευχαριστώ για αυτό, να επιστρέψει και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον σύλλογο.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση αλλά με την παρέμβαση του πρώην Προέδρου κου Μερτύρη Παναγιώτη και την καθοριστική συμμετοχή και βοήθεια (στο θρίλερ το οποίο διαδραματίστηκε μέχρι την τελευταία στιγμή), του έμπειρου παλαιού παράγοντα και πάντα πιστού φίλου του Παλληνιακού κύριου Καλφακάκου Θόδωρα όλα πήγαν καλά. Εκ μέρους όλων στον Παλληνιακό τους ευχαριστώ ενώ παράλληλα επιβεβαιώνεται η πεποίθηση μου ότι όλοι ενωμένοι μπορούμε να πάμε τον Σύλλογο πολύ ψηλά.

 

 

 

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...