Παλλήνη: Οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ για τoυς παιδικούς σταθμούς 2014-2015 Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Οριστικά αποτελέσματα από την ΕΕΤΑΑ για τoυς παιδικούς σταθμούς 2014-2015

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 | 10:40 μ.μ.



Ανακοινώθηκαν από την ΕΕΤΑΑ τα οριστικά αποτελέσματα για τα παιδιά που θα πάνε στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Παλλήνης μέσω ΕΣΠΑ.

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε τέσσερις πίνακες ως εξής:
Οι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων, θα είναι διαθέσιμες για τις δομές, στο site της ΕΕΤΑΑ από σήμερα,31/8/2014.

Οι ωφελούμενες / ωφελούμενοι θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 10/9/2014.

Οι πίνακες με τα υπόλοιπα παιδιά που θα πάνε στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Παλλήνης θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...