Μάχη Μαραθώνα–Παλληνιακός 1-2 [Φιλικό] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάχη Μαραθώνα–Παλληνιακός 1-2 [Φιλικό]

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014 | 2:32 μ.μ.

palliniakos
Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο Παλληνιακός ο οποίος παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζεται όλο και καλύτερος παρουσιάζοντας ένα νεανικό σύνολο που το διακρίνει το πάθος και η διάθεση για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Εχθές Κυριακή 24/8 στο γήπεδο του Γραμματικού η ομάδα της Παλλήνης επικράτησε της αρκετά καλής και αξιόμαχης ομάδας Μάχης Μαραθώνα με 2-1 (ημίχρονο 1-1). Στο σκορ προηγήθηκε ο Παλληνιακός με ωραία ενέργεια και τελείωμα του Καρπούση ενώ με την λήξη του ημιχρόνου η Μάχη πέτυχε γκολ στέλνοντας τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Γενικά το πρώτο ημίχρονο προσέφερε καλές στιγμές και για τις 2 ομάδες και το αποτέλεσμα κρίνετε δίκαιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληνιακός μπήκε με μεγαλύτερη διάθεση από την ομάδα του Μαραθώνα βρισκόταν συνεχώς στην επίθεση δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έκανε το 2-1 με γκολ του Κοβάνη ο οποίος συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα έχοντας ήδη 3 γκολ σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Σωκράτης Κιούρκος χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του ενώ απουσίαζαν οι Σιάσος(ενοχλήσεις στην μέση), Παν.Μπούρας(άδεια), Κούνας(άδεια), Κορώνης(άδεια).
Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησαν οι Χριστοφιλέας, Καραγιάννης, Λαμπρόπουλος, Καλούδης, Αλβανός, Η. Μπούρας, Ελ γκαμάλ, Καββαδίας, Κοβάνης, Καρπούσης, Ι. Ρουφαγάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κοκκινάκης, Δημητρακάκης, Μητσιάρας , Κυριόπουλος, Μαυράκης, Φώτο, Νάκος, Τζεμπελίκος, Δήμας, Δοβλέτης, Ρουφαγάλας Γ.

Με την λήξη του αγώνα σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Σωκράτης Κιούρκος αρκέστηκε στο να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική διάθεση που έδειξαν παρά την κούραση της προετοιμασίας, τόνισε το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ενώ δεν παρέλειψε να πει ότι χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη καθώς είμαστε σχεδόν 3 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Από την μεριά της Διοίκησης ο Πρόεδρος κος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε : Σήμερα παρακολουθήσαμε το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας και η εικόνα της ομάδας δείχνει ότι αγωνιστικά βρισκόμαστε σε καλό δρόμο ενόψει του δύσκολου φετινού μαραθωνίου του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας. Η απόφαση μας φέτος να στηριχθούμε σε δικά μας παιδιά με την βοήθεια τεσσάρων πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών όπως οι Χριστοφιλέας, Καλούδης, Σιάσος, Ελ Γκαμάλ καθώς και με την καθοδήγηση του δικού μας Παλληνιώτη προπονητή Σωκράτη Κιούρκου, αρχίζει σιγά- σιγά να φέρνει αποτελέσματα. Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό αλλά κυρίως στο καταπληκτικό κλίμα που επικρατεί μεταξύ όλων των μελών της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου καθώς και στην θετική ανταπόκριση όλων των φίλων του Παλληνιακού.
Γνωρίζουμε ότι φέτος η χρονιά θα είναι δύσκολη αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά μας, είμαστε όλοι ενωμένοι και πιστοί στους στόχους μας και το κυριότερο πιστοί στον Παλληνιακό μας.
Για το θέμα του Κούση, ο Πρόεδρος δήλωσε : ο Λευτέρης είναι και αυτός μέλος της οικογένειας, παιδί του Παλληνιακού. Ελπίζω εντός της εβδομάδας να υπάρξει θετική εξέλιξη καθώς εμείς τον θέλουμε κοντά μας στην δύσκολη προσπάθεια που κάνουμε και ο ίδιος πιστεύω ότι θέλει να επιστρέψει.

http://palliniakosao.blogspot.gr/2014/08/1-2.html

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...