Σε ύφεση η φωτιά στην Κερατέα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σε ύφεση η φωτιά στην Κερατέα

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 | 2:01 μ.μ.

Magical Snap - 2014.07.13 14.00 - 003Σε ύφεση είναι η φωτιά στην Κερατέα, όπως είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Νίκος Τσόκος.
Σημείωσε ότι η φωτιά δεν έχει πλέον επεκτατικό μέτωπο, αλλά υπάρχουν εκατοντάδες μικρές εστίες που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν σβήσει τα μέτωπα στις περιοχές Σάκα και Χαράδρα Ωβριοκάστρου και ενεργό είναι μόνο το μέτωπο στη Λάκιζα.
Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής έδιναν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν ρίψεις νερού τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη. Στις προσπάθειες της κατάσβεσης συμμετέχει και ο στρατός.
Για εμπρησμό έκανε λόγο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κώστας Λεβαντής, λέγοντας χαρακτηριστικά "έκαψαν ότι γλίτωσε το 1985".
Ο δήμαρχος είπε στο σταθμό μας ότι το δάσος έχει υποστεί μεγάλη ζημιά. Όπως εξήγησε κάηκε ο ορεινός όγκος του οικισμού της Πλάκας.
Αναφερόμενος στα δύο κτίσματα που κάηκαν χθες στην περιοχή Λουτρό, είπε ότι τελικά δεν πρόκειται για σπίτια, αλλά για έναν στάβλο και μία αποθήκη.
Χθες πάντως κινδύνευσαν σπίτια στην περιοχή Διψέλιζα, ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Πηγή: http://www.skai.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...