Παλλήνη: Και ο Άγιος...φοβέρα θέλει!!!! (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Και ο Άγιος...φοβέρα θέλει!!!! (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 | 2:06 μ.μ.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από τον πρόεδρο του Συλλόγου κο Χατζηκωνσταντή Δημήτρη σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε για άλλη μία φορά στην πλατεία Αργυράς Σελήνης στον Αγ. Νικόλαο Κάντζας, η δημοτική αρχή αντέδρασε άμεσα και συνεργείο αυτή την στιγμή δουλευει πυρετωδώς, ώστε ο χώρος να είναι καθαρός και περιποιημένος.

Αυτό θα πρέπει να γίνεται πιο συχνά όχι μόνο για λόγους αισθητικής αλλα και για λόγους ασφαλείας και υγείας των παιδιών αλλά και των συνοδών τους

Το συμπέρασμα: Και ο Άγιος...φοβέρα θέλει!!!!


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...