Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 18:00 η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παλληνιακού Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 18:00 η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Παλληνιακού

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 | 9:30 μ.μ.

Για την Κυριακή 15 Ιουνίου ορίστηκε να πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του Παλληνιακού.

Η Συνέλευση αρχικά είχε οριστεί για το Σάββατο 14 Ιουνίου, αλλά λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας για το Μουντιάλ την ίδια ημέρα μεταφέρθηκε για την επομένη.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:00.

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου με θέματα: α) ετήσιος διοικητικός & οικονομικός απολογισμός, β) αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Με πρόταση του Προέδρου κου Μερτύρη Παναγιώτη και ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. όλα τα μέλη του Συλλόγου θεωρούνται ταμειακώς εντάξει και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην έκτακτη Γενική Συνέλευση.

Όσα απο τα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. θα πρέπει να το δηλώσουν στον Γεν. Γραμματέα κο Τσαρούχα Γιάννη μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Ν. Μερτύρης Τσαρούχας Ιωάννης

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...