ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Τώρα COOK & GRILL και στη Παλλήνη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ: Τώρα COOK & GRILL και στη Παλλήνη!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 | 9:54 μ.μ.

c

Οι γευστικές προτάσεις μας τώρα είναι κοντά σας, με το νέο COOK & GRILL στην ΠΑΛΛΗΝΗ: μαγειρευτά & ψητά, φούρνου & σχάρας, παραδοσιακά & nouvelle, της ώρας & της μέρας, με την μερίδα & με το κιλό, τυλιχτά & finger food, στη δίαιτα & στη νηστεία, μόνοι & με παρέα, στο χώρο μας & στο σπίτι σας, στο ραντεβού & στη γιορτή, στη βάφτιση & στο γεύμα εργασίας, παντού & πάντα… γευστική απόλαυση & εγγυημένη ποιότητα Cook & Grill!


Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook και θα λαμβάνετε στις ενημερώσεις σας, το καθημερινό μας menu με γευστικές προτάσεις της Ελληνικής Κουζίνας και της Μεσογειακής Διατροφής.


Με ένα τηλεφώνημα στο 210 666 90 10 φέρνουμε άμεσα την παραγγελία σας, στο σπίτι σας ή στο χώρο της δουλειάς σας! Εναλλακτικά, ελάτε να απολαύσετε τα πιάτα μας, στο χώρο μας.


Καλή σας όρεξη!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...