Αλληλέγγυον Παλλήνης - Ελληνικά Παντοπωλεία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αλληλέγγυον Παλλήνης - Ελληνικά Παντοπωλεία

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 | 3:47 μ.μ.

Όταν λέμε Ελληνικό παντοπωλείο….εννοούμε το μέρος που ΟΛΑ τα είδη είναι Ελληνικά.
Από Έλληνες παραγωγούς, αγρότες,βιοτέχνες. Τι πάει να πεί Ελληνικό σούπερ μάρκετ, όταν τα είδη που διαθέτει στους καταναλωτές είναι εισαγωγής ή εταιριών ξένων συμφερόντων; Όταν τα χρήματα μας καταλήγουν σε τρίτες χώρες;.

Αν δεν στηρίξουμε τον Έλληνα παραγωγό, και τον ΠΙΕΣΟΥΜΕ να κάνει ακόμα καλύτερες τιμές, ώστε να είναι ανταγωνιστικός έναντι των πολυεθνικών, το παιχνίδι θα το χάσουμε και θα καταντήσουμε πράγματι να είμαστε μια χώρα που δεν θα παράγει τίποτε, και θα είμαστε εξαρτημένοι ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ, απο τις ξένες πολυεθνικές εταιρίες, όπου θα μας πλασάρουν το κάθε λογής σκουπίδι, για να θρέψουμε τα παιδιά μας.

al

Δ/ΝΣΗ: ΕΦ.ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 3
ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ. ΤΗΛ. 210 60 40 155

http://allilegion-pallinis.blogspot.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...