Παναγιώτης Χριστοφιλέας - «Μπράβο στην διοίκηση του Παλληνιακού και στον πρόεδρο Παναγιώτη Μερτύρη!» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Χριστοφιλέας - «Μπράβο στην διοίκηση του Παλληνιακού και στον πρόεδρο Παναγιώτη Μερτύρη!»

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 | 4:39 μ.μ.

xristofileas-mertyris

Ο αρχηγός του Παλληνιακού, Παναγιώτης Χριστοφιλέας με μήνυμά του στο facebook δίνει συγχαρητήρια στην  διοίκηση της ομάδας και στον πρόεδρο κύριο Παναγιώτη Μερτύρη, για την απόφασή τους να στηρίξουν οικονομικά (και όχι μόνο) τον ποδοσφαιριστή του Συλλόγου, Δημήτρη Σιάσιο που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο.

Aναλυτικά το μήνυμα του Χριστοφιλέα:

Αναλυτικά το μήνυμα του Χριστοφιλέα:

1997 Ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, από τότε έως και σήμερα αγωνίστηκα σε αρκετούς συλλόγους άλλοτε επαγγελματίας άλλοτε ερασιτέχνης, έζησα και είδα πολλά γύρω από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Γνώρισα παράγοντες και παράγοντες, δυστυχώς είχα όλο τον χρόνο να γνωρίσω την πραγματικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσοι ασχολούνται με το χώρο γνωρίζουν . 2014. 17 χρόνια μετά αγωνίζομαι στην ομαδα του Παλληνιακού , Έχοντας λοιπόν την εμπειρία αυτών των χρόνων θέλω να εξάρω την διοίκηση του Παλληνιακού αλλά και ειδικά τον Πρόεδρο Παναγιώτη Μερτύρη που στην εποχή που είμαστε στάθηκε στο πλευρό του συμπαίκτη μου Δημητρη Σιάσου και και κάλυψε πλήρως την χειρουργική επέμβαση που έκανε στο γόνατο του . Όσοι ασχολούνται με τον χώρο αλλά και εγώ ο ίδιος ώς παθών παλαιότερα καταλαβαίνουν την κίνηση αυτή .

Ως αρχηγός του Παλληνακού σας ευχαριστώ θερμά!

http://zwpallini.gr/?p=1262

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...