Γιάννης Τιλκιτζής: «Θέλω μια ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ με σεβασμό στον Άνθρωπο, στο Φυσικό & Οικιστικό Περιβάλλον» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιάννης Τιλκιτζής: «Θέλω μια ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ με σεβασμό στον Άνθρωπο, στο Φυσικό & Οικιστικό Περιβάλλον»

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 1:35 μ.μ.

tilkitzis1

Φίλες και Φίλοι

Δημότες της Παλλήνης

Πέρασαν ήδη 3 ½ χρόνια από τότε που εκλέχτηκα, με την παράταξη του απερχόμενου Δημάρχου, Τοπικός Σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης. Μια περίοδος απογοήτευσης και υποβάθμισης ενός τόσα πολλά υποσχόμενου θεσμικού οργάνου (Τοπικό Συμβούλιο) για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, μέσω στοχευμένων έργων, στην πόλη μας.

Στήριξα τον κο Ζούτσο γιατί πίστεψα ότι θα κάνει πράξη το πρόγραμμα του, αναβαθμίζοντας την περιοχή της Κάντζας και της Παλλήνης γενικότερα, καθότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε μια συνεχή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, των υποδομών, των σχολικών μονάδων κ.α.. Όμως παρά τις συνεχείς προσπάθειές μου να προωθήσουμε κάποια φλέγοντα θέματα για την πόλη μας η υποβάθμιση συνεχίστηκε. Τα ανωτέρω, σε συνδυασμό με την αυταρχικότητα και την έλλειψη διορατικότητας για πόλεις ανθρώπινες, αλλά και τα οικονομικά σκάνδαλα στη διαχείριση των χρημάτων των πολιτών, μ’ ανάγκασαν να γυρίσω την πλάτη στην φαύλη αυτή κατάσταση για την οποία ακέραια την ευθύνη φέρει ο απερχόμενος Δήμαρχος.

Αποφάσισα όμως να είμαι υποψήφιος και πάλι για το Τοπικό Συμβούλιο της Παλλήνης, γιατί πρέπει να συνεχίσω τον αγώνα μου, για επίλυση των προβλημάτων της Πόλης μας, την Πόλη που αγαπώ και θέλω να την διατηρήσουμε ως καταφύγιο από την καθημερινή πίεση που μας προκαλούν οι γρήγοροι ρυθμοί της Ζωής, αλλά και η συνεχώς επιδεινούμενη οικονομική και ανθρωπιστική κρίση.

Σήμερα θέλω να ξεκινήσουμε μαζί πάλι μια νέα προσπάθεια. Να εργαστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας. Με όραμα μια πόλη πιο Ανθρώπινη και πιο φιλόξενη για τους κατοίκους της.

Αυτή τη φορά πιστεύω σε μια νέα αρχή με Δήμαρχο τον Τάκη Μερτύρη που με τον ακέραιο χαρακτήρα του, το επιχειρηματικό του πνεύμα και την συλλογική του λειτουργία που τον διακρίνει, θα πετύχουμε την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ στο Δήμο της Παλλήνης για την υλοποίηση του ΟΡΑΜΑΤΟΣ μας: «ΑΝΘΟΥΣΑ ΓΕΡΑΚΑ ΠΑΛΛΗΝΗ πόλεις για να ζεις».

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δώστε μου την ευκαιρία και την δύναμη να αγωνιστώ

Γιάννης Τιλκιτζής

Οικονομολόγος Τραπεζικός

Υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...