Ανακοίνωση - καταδίκη του Υποψήφιου Δημάρχου Απόστολου Βολιώτη κατά της επίθεσης των γραφείων του Συνδυασμού του κ.Μερτύρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανακοίνωση - καταδίκη του Υποψήφιου Δημάρχου Απόστολου Βολιώτη κατά της επίθεσης των γραφείων του Συνδυασμού του κ.Μερτύρη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 5:57 μ.μ.

Πληροφορηθήκαμε σήμερα την επίθεση στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του κ.Τάκη Μερτύρη και τον τραυματισμό του κ.Αλέκου Φιλιππούση. Θέλω εκ μέρους της δημοτικής μας παράταξης ''Παρέμβαση για έναν άλλο Δήμο" να καταδικάσω με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο την τραμπούκικη αυτή ενέργεια που βρίσκει απέναντι όλους ανεξαιρέτως τους δημοκρατικούς πολίτες της Παλλήνης.

Η πόλη μας έχει αποδείξει μέχρι σήμερα την βαθιά δημοκρατική της παράδοση και πιστεύουμε ότι δεν θα επιτρέψει την κλιμάκωση τέτοιων εγκληματικών ενεργειών που θυμίζουν άλλες εποχές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπάθεια μας στον κ.Φιλιππούση και του ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση.


Παλλήνη 17/4/2014

Απόστολος Βολιώτης

Υποψήφιος δήμαρχος Παλλήνης

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...