Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στο εκλογικό κέντρου του κ. Μερτύρη από τον κο Ζούτσο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης στο εκλογικό κέντρου του κ. Μερτύρη από τον κο Ζούτσο

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 3:31 μ.μ.

images

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε την άνανδρη επίθεση στο εκλογικό κέντρο της παράταξης "Ανθούσα - Γέρακας - Παλλήνη Πόλεις για να ζεις" του κυρίου Παναγιώτη Μερτύρη, με αποτέλεσμα τον, ευτυχώς ελαφρύ, τραυματισμό στο μάτι στενού του συνεργάτη.

Καταδικάζουμε απερίφραστα φαινόμενα βίας, μηδενισμού, συκοφαντίας, λασπολογίας και φανατισμού, τα οποία επιβάλλεται να αποφεύγονται από όλους και δεν έχουν καμία θέση στον πολιτικό μας πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης & Επικεφαλής της παράταξης

«Μια πόλη για όλους»

Αθανάσιος Ζούτσος

 

1 σχόλια :

21th century είπε...

Σ' αυτή τη χώρα ο ήλιος, τ' άστρα με το φεγγάρι, η θάλασσα ο ουρανός, η γής μ' αυτή τη χάρη, μιά αγκαλιά όλα μαζί, κόρη με παλληκάρι, μα ο κόσμος στη διχόνοια στων ισχυρών τ' αλώνια... Γ.Δ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...