Βασίλης Καπιδάκης: «Θα διεκδικήσω με όλες μου τις δυνάμεις την χαμένη ποιότητα της ζωής μας» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βασίλης Καπιδάκης: «Θα διεκδικήσω με όλες μου τις δυνάμεις την χαμένη ποιότητα της ζωής μας»

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 1:00 μ.μ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αγαπητές φίλες και φίλοι

Αποφάσισα να αγωνιστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μερτύρη και τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» για μια αναγέννηση του τόπου που μεγαλώσαμε και αγαπάμε.

Να κάνουμε την υπέρβαση μας για μια ποιοτική πόλη που θα σέβεται τους κατοίκους της και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας με αυξημένες ανάγκες.

Κάνουμε μια νέα αρχή και ζητάμε από όλους τους κατοίκους της Παλλήνης να μας στηρίξετε να αγωνιστούμε για την πόλη μας.

Με στόχο το κοινό συμφέρον, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και σας υπόσχομαι ότι θα διεκδικήσω με όλες μου τις δυνάμεις την χαμένη ποιότητα της ζωής μας όλα αυτά τα χρόνια.

Βασίλειος Ν. Καπιδάκης

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Παλλήνης

1 σχόλια :

TRUTH FIGHTS BACK FOR GOOD είπε...

καλό σου ταξίδι φίλε. θα σε θυμόμαστε για πάντα.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...