Ο διχασμός, η βία, η τρομοκρατία δεν θα περάσουν! - Σοβαρός τραυματισμός του Αλέκου Φιλιππούση, στενού συνεργάτη του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Μερτύρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο διχασμός, η βία, η τρομοκρατία δεν θα περάσουν! - Σοβαρός τραυματισμός του Αλέκου Φιλιππούση, στενού συνεργάτη του υποψήφιου Δημάρχου Παναγιώτη Μερτύρη

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 | 11:45 μ.μ.



Βαριά η ευθύνη όσων φανατίζουν και διχάζουν την τοπική κοινωνία


Ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, με στόχο κάποιοι να κερδίσουν εντυπώσεις, διχάζοντας την τοπική μας κοινωνία, έφεραν αποτέλεσμα!
Μεγάλη Τετάρτη νωρίς το απόγευμα, άγνωστοι διερχόμενοι εκτόξευσαν πέτρες προς το γραφείο του συνδυασμού «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις», που βρίσκεται επί της οδού Υψηλάντου, με στόχο να προκαλέσουν όχι μόνο υλικές ζημιές αλλά και σωματικές!

Οι πέτρες και το πολιτικό μίσος βρήκαν στόχο τον κ. Αλέκο Φιλιππούση, στενό συνεργάτη του υποψήφιου Δημάρχου Παλλήνης κ. Παναγιώτη Μερτύρη με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα -με τραύμα στο μάτι- στο νοσοκομείο «ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» για να του παρασχεθούν οι Πρώτες Βοήθειες.

Ευτυχώς για τον κ. Φιλιππούση η πέτρα και ο τραμπουκισμός κάποιων γνωστών αγνώστων δεν έκανε μεγαλύτερο κακό στην υγεία του από την ολική απόπτωση επιθηλίου και δεν προκάλεσε μόνιμες βλάβες στην όρασή του. Ήδη έχουμε καταγγείλει το γεγονός στις Αρχές και θα ασκηθεί μήνυση κατά αγνώστων.

Πρέπει επίσης να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι και τη Μεγάλη Τρίτη το βράδυ άγνωστοι διερχόμενοι πέρασαν με αυτοκίνητο από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στον Γέρακα βρίζοντας χυδαία και απειλώντας!

Ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» καταδικάζουμε το θλιβερό αυτό περιστατικό που μόνο απέχθεια προκαλεί.

Καλούμε σε πολιτικό πολιτισμό, σε προτάσεις, σε διάλογο και επιχειρήματα, που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος μας

Ο διχασμός, η βία, η τρομοκρατία δεν θα περάσουν!

Μερτύρης Παναγιώτης και Φιλιππούσης Αλέκος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...