Μερτύρης Παναγιώτης: Τα «πράσα», ο αποπροσανατολισμός και η «γίδα»! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης Παναγιώτης: Τα «πράσα», ο αποπροσανατολισμός και η «γίδα»!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 15 Απριλίου 2014 | 10:07 μ.μ.

Στο φίλτρο της κοινής λογικής «φρακάρει» η εξίσωση της χρήσης «δανεικών» αυτοδιοικητικών φράσεων σε κείμενο μιας προεκλογικής ανακοίνωσης με την περίπτωση διαφθοράς και αδιαφανούς διαχείρισης δημόσιου χρήματος από θεσμική αρχή.

Φυσικά και το δεύτερο ωχριά μπροστά στο πρώτο. Και η προσπάθεια αποπροσανατολισμού είναι εμφανής.

Όσον αφορά για τα «πράσα» να σημειώσουμε ότι πολλές φορές στην ομιλία μας αλλά και στο γραπτό λόγο χρησιμοποιούμε φράσεις που είναι «ταυτόσημες» με τις σκέψεις κάποιων άλλων. Και φυσικά, τα «πράσα» δεν έχουν καμία σχέση με τη «γίδα» στην πλάτη για όσους ξέρουν τη διαφορά.

Εμείς, ως δημοτική παράταξη «ΑΝΘΟΥΣΑ – ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» θέλουμε να κριθούμε από τους συμπολίτες μας για το όραμα μας και το πρόγραμμα μας που έχουμε σχεδιάσει για τη νέα Δημοτική περίοδο και μέσα σε ένα ήρεμο προεκλογικό κλίμα χωρίς διχαστικά συνθήματα ή χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όσο για τις περιπτώσεις διαφθοράς, έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Μερτύρης Παναγιώτης

Υποψήφιος Δήμαρχος

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...