ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΑΚΡΑΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κο ΖΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΑΚΡΑΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κο ΖΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.... (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 | 11:06 μ.μ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ

ΑΚΡΑΤΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΣ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κο ΖΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ....

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές ο απερχόμενος Δήμαρχος σαρώνει την πόλη μας με διαγραμμίσεις πεζοδιαβάσεων .. θεμιτό και καλό ΑΛΛΑ ...

Πριν από 3 χρόνια πέρασε ΟΜΟΦΩΝΑ από το Τοπικό Συμβούλιο της Παλλήνης, μετά από εμπεριστατωμένη πρότασή μου ως Τοπικού Συμβούλου και ως εκπροσώπου του ΦΕΣ ¨η Κάντζα" , η άμεση χάραξη διαγραμμίσεων για πεζούς τόσο στην περιοχή της Κάντζας όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Παλλήνης (μετά από πρόταση του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Παλλήνης).

Η πρόταση αφορούσε την κατασκευή πεζοδιαβάσεων στην Λεονταρίου Κάντζας, καθώς και στις σχολικές μονάδες Κάντζας (& Αγίου Νικολάου) και του 1ου Δημοτικού επί της Εθν. Αντιστάσεως, προκειμένου να προστατευτούν τόσο οι μαθητές όσο και οι γονείς.

Όμως παρά την ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ενός θεσμικού οργάνου .. ο τυχοδιωκτισμός του κου Ζούτσου και η αδιαφορία του στάθηκαν εμπόδιο στην υλοποίηση ενός σοβαρότατου για την ασφάλεια των μαθητών έργου...

Ως συνεχιστής της ίδιας τακτικής που ακολούθησε και ο προκάτοχός του κος Κωνσταντάς, που μας ανάγκασε ως Συλλόγους Γονέων 2ου Γυμνασίου / 2ου Λυκείου να καταφύγουμε στο έσχατο μέτρο την αποστολή εξωδίκου προς αυτόν και τον τότε ΥΠΕΧΩΔΕ αλλά και ανάληψη ενεργειών προς τους Συνηγόρους του Πολίτη και του Παιδιού... με αποτέλεσμα να κατασκευαστεί τότε από το ΥΠΕΧΩΔΕ το φανάρι δίπλα στις αποθήκες Καμπά.

Και ενώ όλα αυτά τα χρόνια πιέζαμε για υλοποίηση της παραπάνω απόφασης ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ .. ξαφνικά (αν μπορούσαμε αλήθεια να είχαμε κάθε χρόνο εκλογές ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΙΕΣ -επιφανειακά - ΠΟΛΕΙΣ) .. συνεργείο με έδρα την ΒΙΠΕ Θεσ/νικης .. σαρώνει τις πόλεις μας με ζωγραφιές ΖΕΒΡΑΣ.. χωρίς...

1. Προγραμματισμό και ένταξη στην κυκλοφοριακή μελέτη της πόλης (άρα χωρίς εγκρίσεις και φυσικά χωρίς διαβουλεύσεις (το αγαπημένο, για τα μάτια του κόσμου, χόμπυ του Ζούτσου οι ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ) με τους επιμέρους φορείς της πόλης (έτσι καταλαβαίνει την Δημοκρατία ο Ζούτσος!!)

2. Χωρίς την ύπαρξη προειδοποιητικών σημάτων ώστε οι οδηγοί να βλέπουν έγκαιρα την ύπαρξη πεζοδιαβάσεων.. τίθεται το ερώτημα κε Δήμαρχε εάν παρασύρει ένα αυτοκίνητο έναν πεζό σ' αυτές τις πρόχειρες διαγραμμίσεις σου ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ όταν δεν υπάρχει αντίστοιχη σήμανση έγκαιρης προειδοποίησης του οδηγού.. ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ εάν συμβεί κάτι να σας μηνύσουμε για ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ & ΑΜΕΛΕΙΑ;;;

3. Από τις φωτογραφίες θα διαπιστώσετε όλοι σας ότι οι εν λόγω ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ διαγραμμίσεις δεν βγάζουν πουθενά ή βγάζουν σε τυφλά και μη χρησιμοποιούμενα πεζοδρόμια .. ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ Σ' ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ..

4. Δεν έγιναν διαγραμμίσεις εκεί που έπρεπε.. ο κος Κωνσταντάς κε Δήμαρχε της Προχειρότητας, τουλάχιστον μας ρωτούσε και καμιά φορά, ΕΣΥ;.. ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και τίποτ' άλλο ..

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ .. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ...

ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι διαβάσεις ούτε για μουλάρια δεν ειναι

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...