ΜΑΡΚΟΣ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ: «Η πρωτοβουλία νέων προσώπων σε συνδυασμό με την καθαρή επιλογή του Παναγιώτη Μερτύρη μπορεί να φέρει ελπίδα στον Δήμο μας» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΜΑΡΚΟΣ ΜΕΡΕΝΤΙΤΗΣ: «Η πρωτοβουλία νέων προσώπων σε συνδυασμό με την καθαρή επιλογή του Παναγιώτη Μερτύρη μπορεί να φέρει ελπίδα στον Δήμο μας»

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 20 Απριλίου 2014 | 10:03 μ.μ.

merentitiS1

Ο Δήμος Παλλήνης, αποτελεί ζωντανό οργανισμό και οφείλει να παραμείνει βιώσιμος και αποτελεσματικός , ώστε να κατορθώσει να παράγει λύσεις σε θέματα  καθημερινότητας.

Η νέα γενιά , καλείται να εμφανιστεί ενεργή στα πολιτικά δρώμενα και να δράσει με πρωτοβουλίες. Η γόνιμη συμμετοχή των νέων στην πολιτική μπορεί να οδηγήσει σε κοινωνική πρόοδο και αλλαγή φιλοσοφίας στον τρόπο λειτουργίας της αυτοδιοίκησης .

Η ταύτιση των ιδεών μας για το ρόλο και τη λειτουργία ενός σύγχρονου Δήμου για όλους ,καθώς και το καθαρό προφίλ του υποψήφιου Δημάρχου  Μερτύρη Παναγιώτη αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες για τους οποίους συντάσσομαι με τις θέσεις του συνδυασμού “Ανθούσα Γέρακας Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις”.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...