Ομιλία-ενημέρωση με θέμα «Μαθαίνοντας να υποστηρίζω το παιδί μου στην εφηβεία» από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ομιλία-ενημέρωση με θέμα «Μαθαίνοντας να υποστηρίζω το παιδί μου στην εφηβεία» από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 | 12:25 π.μ.

       efiveia_h_300_182                             

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γέρακα σας προσκαλεί σε ομιλία-ενημέρωση με θέμα  

«Μαθαίνοντας να υποστηρίζω το παιδί μου στην  εφηβεία»

Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 15.2.2012 και ώρα 19.00 στο αμφιθέατρο του σχολείου μας από από ειδικούς και αναγνωρισμένους επιστήμονες του Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου Παλλήνης.    

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Μανώλης Κακλιδάκης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...